thumbnail

Monday, March 03, 2014

Mana Kalender Cuti?


Hari isnin tapi pakai gambar ari sabtu :)

Ini waktu sorang pun tak mandi lagi!! :D

Masyammm masyammm sedap kate ko! 

Hari sabtu hari ahad ke tak kire harilah pendek kata semua "alarm" ni akan bangun seawal jam 6 pagi setiap hari, takde istilah bangun lambat dari zaman anak dara lagi!Kalau tak nanti abah sebat so dah terbiase bgn awal :)
Btw..pagi ni busy sikit, almaklum la ade lawatan MPC utk 5S (yg aku menyampah sgt dgn 5S ni..)

Oh tadi jalan jem tahap hazab giler sebab Jalan TAR ditutup sempena PM nak dtg hari ni dan tambah perit hari ni taska ditutup sebab takde air!

Happy monday uolls, marilah kiter berkerja sekuek nyer!

nota kaki : MARCH, kene start tgk kalender cuti ni..

36 comments:

cheqna said...

anak2 ko ni kak memang menurun peragai mama diorang yang suka bergambar..hahaha
nak2 si kakak tu..pandai beno posingnyer...

Aziela said...

Masyam2 tu lah yang sedap di gomol di peluk tu...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...semuanya cute n comel nyer...;)

Nieyl said...

hihi~nieyl masih blm ade anak lagi nie..masih ade lagi la istilah bangun lewat..2 x 5 ngan en.husband...:P

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Ha Md said...

lambat lah balik harini.. my sis pukul 10mlm baru boleh balik..

Knor said...

TAK MANDI PUN COMEL..

Hazmin Hamudin said...

Bila jalan tutup yang lemah tu kan. Nanti mulalah sesak sana sini.

Fiza Rahman said...

Penangan PM, rakyat jelata kena tempias...haishhhh....

rostina76 said...

budak masam yg tenik tu jilat2 bibir plak. eeeei, gigit baru tau. btw aduhai, taska pun tutup ekk kes xde air ni. kesian u al…sabar byk2 ye, nanti cuti p rendam dlm air kolam lama2

rostina76 said...

budak masam yg tenik tu jilat2 bibir plak. eeeei, gigit baru tau. btw aduhai, taska pun tutup ekk kes xde air ni. kesian u al…sabar byk2 ye, nanti cuti p rendam dlm air kolam lama2

Farah Waheda Wahid said...

selamat bekerja babe... eh tak mandi tapi still comel tu... geram aunty tengok...

ros_reeza said...

baguslah ada 'alarm' kak. hihihi..

HeNRieTTa JoSe said...

Eehhh march dah ada cuti sekolah ke?wahn msyam pown comei...geam tgk dak tgh tgh tu...comei sgt....

msredcheesecake said...

cuti sekolah yg ditungu2 heee... mak budak yg lebih eksaited nak cuti...kekee

::EIDA:: said...

yeay!! mac! yeayyy !

Falsya said...

Comel2..hehe..tp betul tau..budak2 kalau xmandi bau masam yg sedap..nak2 pulak kalau baby..ngan air liur die pun sedappppp je baunye..hehehe

Mimie_Zatun said...

mac bulan cuti..
banyak kenduri bulan ni.. hehe

Nazayiena Ayiena said...

Budak bertiga tu x pyh mandi tetap comel je,lagi jimat air di musim air kena catu nie.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ayuklah bokojo sekueknyoo..hihihih

Kesuma Angsana said...

selamt bekerja yer... sweet je gambar 3 beradik ni

Mimi Azirah said...

alolo...yg tengah2 tgu shomellll

Kira Sakura said...

comel je semua. eh taska tutup mana bebudak tue duduk kak?

nor azman said...

bagi budak2 cuti sklh paling beh

Umi Qi said...

Yang tengah tuh ikut muka akak sesangat hihi

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

yg masyammm2 tu lah lagi sedap nak cium dan gomol he..he.. comel sangat anak2 izwa tu.. putih melepak semuanya..

jom2 kita start tgk kalendar cuti.. barulah mood bekerja datang ha..ha..

Kakzakie said...

Tengoklah adik tu tersentil aje lidah dia. Relaks letak kaki atas kaki abang. Sukalah kakak tengok mereka bertiga:)

PearlVelvet SueQys said...

Saya singgah baca ari ni yer !

Petak Bunga said...

comel je x mandi pun..
jimat air.

ada ct ke bulan ni

Mia Kassim said...

Comel 3 beradik ni....kak mia pun dah start tengok kalendar ni...maklumlah bulan cuti sekolah..hehe

Cho Zila said...

kalau budak comel masyam tetap nak cium gak... kalau yang dah tak comel lari....
alahai akak tahunni tak bercutiler gamaknyer...

wantie said...

baiknya bebudak tu. bangun pagi leh senyum simpul ek..

shomel je.. masyam pun tak pe aunty bukan boleh shium pown..

Ct Noraishah said...

mach dah ni.. yang pasti hujung bulan holiday heheh

Amanda Suria said...

tak mandi pun comel.......

aizamia3 said...

walaupun tak mandi tapi dorang tetap wangi.. cer kita tak mandi.. baunya wakakaka..

sal ya said...

sama la mcm budak2 ni. dh biasa bgn awal pun ttp jugak la nak bgn awal walaupun hari cuti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang