thumbnail

Friday, March 14, 2014

JEREBU : Pesanan Khidmat Masyarakat


Dalam keadaan jerebu sekarang ni :

> Elakkan berada diluar rumah/bangunan selagi boleh..

> Minum air masak banyak-banyak..

> Pakai mask yang menepati standard yang disyorkan..

Dari kami kembar yang comel..ehh?

Ye la ye la sorang je yang comel..ha..ha..ha..

Syakirah Irneena mok diam je pakai mask  ni :) tapi dalam diam rupe nyer dia jilat-jilat mask tu dari dalam...grrrrr...budak gatal gusi ni!Gigi baru ade sebatang.


nota kaki : tengah tunggu mask katun-katun!Yeayyy....tak sabar nak selfie lagi..eh?
 masih menanti MH370 dan sentiasa #prayforMH370

28 comments:

rohalili hassan said...

blogwalking here,salam kenal Idzwa :)
nak follow tak boleh la! maybe blogspot ada masalah kot..

Nurzakiah Hanum said...

JAGA KESIHATAN

Fiza Rahman said...

Hahaha...patutlah diam yer domok ☺☺

rohalili hassan said...

idzwa..done follow here..thanks yer follow blog hakak :)

ZazaMyMoon said...

hahhaha jilat2 tak menahan.. ayang adik mok ni.. rasa nak gigittttt lengan tu ;P

Wa aku nak lah beli mask tu.. share ngan aku apa nama kedai tu..

Ayang Noorainie said...

in sya allah by today sampailah mask katon katon awok tuhh..hhihihi..

salam jumaat..

Nieyl said...

aduhai,,,tomey nyer..
smlm mase nieyl on the way balik umah..asap penuh...smpai terpakse pasang lampu...

mrs Fiza said...

selesa je tgk gaya dia tu..hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo...comey sgt dua-dua ni :)

Dee said...

Comelnya anak beranak..jaga diri..stay indoor..minum air masak byk ye,.amin..

Lulu Caldina said...

dia jilat? muahaha

NM03 said...

rasa ape dik oi??? manis? masin? tawar? kelat?? hehehe

Amanda Suria said...

Comel si kecik tu pakai mask...erk jilat...

Tihara said...

Cumel nya :)

Aziela said...

Ada ekkk mask kartun2. Bestnyaaa

Kakzakie said...

Ya Allah... adik pun pakai mask juga ye.. Mestilah pelik ye sayang apasallah mama bagi benda ini kat muka:)

wantie said...

Jaga kesihatan k. risau ni my anak teruna asyik ada latihan hoki jer pepetang...

dah le cuaca panas berbahang

Ha Md said...

eh eh.. dia pakai reben ke warna merah kat rambut tu..

HeNRieTTa JoSe said...

dua dua pown comel...hehehe...heran jugak tgk dak comei tu pkai mask xmeragam..upenye ada agenda dia yea...sweet jerr dia tu...

rostina76 said...

heheh!!!!boleh dok bayang lidah kecik tu terjilat2. hahaha soooo the comel 2 org ni

Zura@Iwan said...

syakirah pakai mau juga pakai mask tu ye..

kalau irfan dia tk mau..tarik abis mask tu..hehe

Dhia Dirham said...

eh! dua dua comel la pakai mask (:

sal ya said...

bertuah kan budak kecik ni.

mamawana said...

Assalam,
Satu langkah Bijak menjaga kesihatan diri.

Pha Is said...

perkongsian yg baik.. sekarang kat penang alhamdulillah, jerebu dah mula surut..

Kira Sakura said...

hahahahaha baru nk tnye tak ke dia jilat mask tue. kihkihkih comey je pangai tue!!!!

Kesuma Angsana said...

hehehe comel !

iduraz said...

haa...nak tanya..mana nk beli mask kartun2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang