thumbnail

Wednesday, March 19, 2014

Rutin Yang Sangat RUTIN - part 2


Ok ok..smlm sekadar permintaan otak yang "penat" je kwn-kwn :) mane mungkin aku minta yang bukan-bukan sedangkan orang lain berhempas pulas utk dapatkan apa yang aku "ada"..*insaf*

Mane sanggup tinggalkan mereka..

Lagi tak sanggup berjauhan dari kwn "gaduh" ni :)

So..mari kita lupakan rutin ku yang sekadar rutin..anggap saja angin lalu..

nota kaki : smlm memang mood kedaung..sori!

23 comments:

Fiza Rahman said...

Hahaha...daku faham. Memang tak boleh tinggalkan anak² wei. Kalo dating berdua pon macam tak lengkap jer bila x der dorang ni kann ☺

NM03 said...

aku pun tepu la noks ari ni... apsal arrrrr????

♥ Vna ♥ said...

eeeeiii kenapa geram sangat tgk adik beradik comel niiii :) :)

Mimie_Zatun said...

betul tu..
mana sanggup tinggal anak2. tmbh2 Mr. Hubby..

Nieyl said...

hehe~amboi..anak2 akak pun dh pandai berpose dah..hehe~ same la ngan nieyl..xleh la klu xde kwn tok gaduh..klu kat umah tu wlaupun berdua je duduk..dah macam anak 10 da..haha~:P

Zura@Iwan said...

biasa la kan..
kdg2 mood kita ada up n down..hehe

Farah Waheda Wahid said...

ok iolss is sangat memahami... *_^ no worries...kita anggap sebagai angin lalu jer ok???

Kesuma Angsana said...

faham sangat perasaan tu izwa !

PinKy MoMMa said...

rutin kite lebih kurang sama hahaha smpailah anak besar..tak pe mek..kecik kecik jer kite penat skit..tapi nnt dh besar, kita pula rindu xtvt mmbebel..menghantar diaorang kan...mu kan supermak..ari ni jgn lupa babai abg syahmi lg ekekeke

msredcheesecake said...

masa kita jap je kat sini... spend wisely

lynn kamarul said...

pelengkap keluarga. salah sorang takde mmg rasa cam x best je kan...

segmen : sihat bersama SHAKLEE dilanjutkan sehingga 30 mac 2014. jom MENANG ALFALFA ....

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee-tempoh.html

Azura Aziz said...

Insya Allah sntiasa bersyukur dgn apa yg kita ada kan ;)

Nad MamaZN said...

its ok dear... biasa akan ada 1 masa kita akan rasa camtu...no worries :)

Mila@Rimbun said...

salam kenal.... comel2nyerrr

Falsya said...

Hahahaa..mmg gitu la kan..bile time serabut kepala akan fikir n nak mcm2...every mommies akan berpikiran gini..chill..;))))

Kakzakie said...

Digomol, dipeluk, dicium, dibebel, dimarah tapi tanpa mereka ini boleh tak lalu makan dibuatnya. tidur pun termimpi-mimpi..

JunAina said...

Tapi sebenarnya tak sanggup pun nak buat cam gitukan...

Ujie said...

itulah racun, itulah penawar!

Ujie said...

itulah racun, itulah penawar!

Aziela said...

Yer, awak sangat beruntung.

diana said...

mana 2 pergi anak tetap di hati..hehe

aizamia3 said...

kita pun ikut sengetkan kepala tengok dak tecik tu.. ;)

sal ya said...

relax...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang