thumbnail

Thursday, March 20, 2014

TQ Nuffnang!


Tak hagak-hagak tak cover jumlah yang BANYAK sgt tu..ha..ha..ha..

TQ Nuffnang sebab sudi bagi CPUV yang bersusun :) insya Allah aku akan usaha lagi bagi rajin!
P/S : wahai Nuffnang ku sayang..takde ke nak ajak ku pegi event for free review ke, test food ke..ai is okey jek..lama tak hang out ni!

Ohhh..aku tgh tunggu cek dari Nuffnang yang tak kunjung tiba dari 6hn Feb lepas aku cash out..takde la bnyk sgt tapi lepas la nak bwk budak-budak tu jalan sehari.
Itu pun dekat 5 tahun okey kumpul.....pfffttt....5 tahun!Serius 5 tahun baru dpt 3++ je..huk..huk..huk..(ye la...3 thn pertama aku mengarut je ntah ape-ape..dgn malas nak update lagi..tolak bahagi campur darab itu jumlah sebenar utk 2 thn..2 thn okeyyyy) 

Ehh...mcm tak bersyukur pulak..ngeee...takpe la rezeki anak-anak juga tu...*alhamdulillah*
So....again Nuffnang TQ so much!

nota kaki : 5 thn blogging pun aku tak kenal "sape" diri aku..so mcm mane?

36 comments:

Jueliza Jamani said...

cpuv bnyak.. aku seketui jer.. hahah hat lain semua cpc.. aku ada dpt invitation besday bash 007 22 march ni.. erkk malas la nak pergi..

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

Fiza Rahman said...

Tahniah. Bertingkek-tingkek tu.

Masya said...

banyakkkkknya.. masyukkk..

Amanda Suria said...

sungguh SA jeles dah ni....kat SA satu apa pun xde kuar lagi ni....

Nad MamaZN said...

bersusun tu!
nak cash out klu xmo tggu lama cash out akhir bulan. klu awal bulan, dia wat kira2 akhir bulan gak, kiranya akhirbulan depan la baru receive kot tu

ececeece macan keroje kt nuffnang plak kekdahnya haha
xla, dr pengalaman sendrik...

NM03 said...

aku tunggu berjuta lemon, bila cash out dapat bawak family pegi paris. hahahahhaha.....





sampai tua kertu pon entah blom tentu dapat. hehehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...alhamdullilah murah rezeki...;)

Azura Aziz said...

wahhh, banyak tu ;)

Nuriesya Nadia said...

Wahhh !! Banyak tuuu. ^^

Zura@Iwan said...

wowww...
alhamdulillah..
byknya yg on going tu...

jeles ai..hehe..

Aida78 said...

boleh la tu kita punya 2.00 hinggit jerk ha2 punyalah malas update blog hihihi....

ZazaMyMoon said...

wehh dpt duit tu jom ar belanja aku goreng pisang.. dekut ko kann!!! hahahha

mama tisya said...

tahniah byk be on going tu...cek tu akan smp awl apr sbb cashout feb awal...sbb die akan proses akhir feb and amik masa sebln...isnya allah tklama lg awal apr akn smp cek...so enxt time sila cash out hujung bln kalo tkmo tgu cek lama tau

Kesuma Angsana said...

wah mmg murah rezeki idzwa tu. tahniah !

Bitt (doubeIS) said...

best tu ;)

HeNRieTTa JoSe said...

byknye...tahniah...

Kira Sakura said...

ada jugak. kira aritu check ada la 0.02 sen hahahaha

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki tu rezeki tu laling... ai is happy for you...

Falsya said...

Phewitttttt..rezeki2..alhamdulillah..;)

aizamia3 said...

rezeki anak2.. dapatlah lepak kat memana dengan dorang kan.. ;)

aizamia3 said...

rezeki anak2.. dapatlah lepak kat memana dengan dorang kan.. ;)

IDAZS said...

tahniah, rezeki bertingket-tingket..

Cinta Cinta said...

wah.. meriah iklan yang ada ni... hehehe.. alhamdulillah rezekikan.. saya pun cash out january lepas.. pun belum sampai lgi cek nyer..

Zefa NorAsmara said...

Tahniah.. Tinggi bersusun.. :D

LiNda said...

banyaknye..best2. Kita password nuffnang pun da lupe...huhu.sedih2

nohas said...

rezeki bulan March..

Nora Karim said...

wah... kemain bersusun CPUV dia... tahniah... hehehe

Aziela said...

Waaa...banyaknya CPUV....

Akak dah 5 tahun gak...tak cukup nak cash out pun. Hahahahha....

Daddy Ziyyad said...

perghhhhhh..berderet CPUV!

Mahsyukkkkkkkkkkkkk...

Saya dah lama tak check nuffnang saya..:)

el said...

fuhyooooooo bertingkek2 haa..jeles membukit lah cam ni huhuhu hahahaha
rmi gak blogger yg dpt CPUV byk cam ni..iols bila lagi lah huwaaaaaaaaaa
papepun tahniahhhhhhhhhhhh

Cho Zila said...

banyak gaktu .. memang dasat gak nak dapat cam gitu.. teruskan berblog...

Ezna said...

opocotttt...banyaknya....pass satu kat sini...hihihi

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki

Sukma Haron said...

Murah rezeki tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang