thumbnail

Wednesday, March 12, 2014

WW : Hi-Nescafe


Sori aku tak berapa suka minum tea tapi aku giler coffee dan nescafe ofcos no.1!

Biskut kering :)

Masalah sekarang nescafe pun takde ni!Kering tekak makan biskut takde air..grrr...


nota kaki : mcm biase WW aku memang suka sembang bnyk!hahahaa...

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

babe, thank you sangat sebab gigih kannn komen semalam walaupun pakai phone... ai is terharu ok??? ni nak kena belanja makan ni... ha gi kedai beli air, pas tu boleh lah cicah2.... ^_^

Mia Kassim said...

Aku pun gilak nescafe...hehe

Fiza Rahman said...

Sedap tu klo dapat cicah ngan air kopi. iols kat sini minum air milo cicah biskut ☺

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah minum nescafe ngan biskut yer...:)

Norhasniza Khalid said...

mama singgah, tapi nak follow ada masalah pulak.. wah sedap tu biskutnya.. ! errm.. lapar pulak pagi-pagi ni..

Dee said...

me pun hantu kopi and nescafe..hehe..

hainom OKje said...

Sedap ni cicah air hehe....selalu yg plain je biskutnya sekarang ni dah bewarna yek!

IDAZS said...

Aku suka biskut kering ni. Tapi nescafe x boleh. sakit kepala dan cuci perut (cery bery)

Kira Sakura said...

cicah milo pun sedap tue ihihihi

aizamia3 said...

dulu saya pernah addict dengan nescafe 3in1 + creamer.. pagi petang malam mesti tak pernah miss..

anajingga said...

nescafepun ok gak lebih2 lagi yang sejuk.salam ukhwah ana singgah sambil klik2 yr nuff visa. :)

wantie said...

sama la kita.. caffeine addict.

kalau akak minum tea, mula perut nak muncit muncit. urat kembang my mom say.

sal ya said...

cicah biskut ni dgn nescafe panas mmg sedap. biasa makan yg hijau tu kalernya coklat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang