thumbnail

Wednesday, March 05, 2014

WW : Korea Aku Dah Sampai!




Terharuuuuuuuuuu....!

nota kaki : weh Rozaida nak kenal tak dgn sepupu aku?Dia pun selalu pegi Korea ni..


38 comments:

Mia Kassim said...

Walaupun nama je sampai kat Korea, rasa happy juga kan...hehe

Kakzakie said...

Memula nama dulu sampai Izwa.. kalau dah berhajat sangat satu hari insya-allah tubuh-badan pun boleh aje sampai sana..

Fiza Rahman said...

Untunglah nama dah ada kat korea ☺☺

Petak Bunga said...

kirim kunci tu..

PinKy MoMMa said...

teringinn nak pi mek..jom kite..kumpul duit dlu hahaha..

Wak Gelas said...

wak pon x penah gi korea jugakk.,ahHKs

Nurzakiah Hanum said...

BFF Forever

Falsya said...

Walaupun nama, janji ade kan..heheh

Nieyl said...

amboi...untung nyer name dah sampai da korea...x lame lagi org nyer pulak yea..Amin..Insya'Allah...

ZazaMyMoon said...

wpun nama je dah sampai sana kannn.. hahaha

Ayang Noorainie said...

weehuuu...kasi pos nama dulu kat sane yee..

torrrbbaeeiikkk...

mak jeles mak jeles..

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...hehehe....selalu pergi?syoknye...

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...hehehe....selalu pergi?syoknye...

Amanda Suria said...

Korea will be the next.....Izwa..hang jadi tour guide mau ka?heheheh...

❤Kamsiah❤ said...

insya Allah mudah2an ada rezeki...sampai la kesana..:)

Eye_nee said...

kalau ko fikirkan ko boleh..ko hampir boleh melakukan si....simpan..menabung...boleh tu nnt...

msredcheesecake said...

jadilah, kirim nama...pas ni badan plak sampai...hhee

mama tisya said...

korea best..sila la pegi...dh smp cni...

**psl nuffnang tu tkyh email...mmg die akan email payment advise...cashout bila?

ain.ya.nun. said...

Haha, letak nama pon boleh ye

Aziela said...

Siap berkunci lagi....

:: Cik Viva :: said...

alaa..sweetnya nama dh smpai dlu..

mama tisya said...

kalo cash out 6feb..cek akan smp awl april nanti..seeloknya nk cash out akhir bln so tk lama tgu cek smp

cheqna said...

=)
nanti kompom ko jeles ngan aku kak =)

Cho Zila said...

bestnyer kalau sampai sana kan.. feeling2 cam cite koreatu..

Zura@Iwan said...

nama dh smpi ke Korea la ye..
untung2..

Umi Qi said...

Pasni tuan badan plak kena pi korea baru syokkk kehkehkeh

ros_reeza said...

tu nama dah di tulis tu, nampaknya kena p la nanti. hihihi

Daddy Ziyyad said...

matta fair dah dekat!!!!!

Zamani Abe said...

oo nama yg sampai rupanya.. hehe

el said...

bestnye dpt pi korea
iols ni bila lagi
insyallah ada rezeki kita kan hehe

Mimie_Zatun said...

nama dah sampai.. wah...

wantie said...

nanti kalau pergi korea nak cari la tag ni ada katmana. hahahahaha

Kesuma Angsana said...

amboi walau nama je terpahat di korea happy mcm dah sampai sana yer hehehe

*∽ IZAN ∽* said...

terbaekk!!! pernah gak gi lepas habis study dulu. seronok kat sana ladies gojes2 and cantek2!

Ct Noraishah said...

bestnya...dengar kata shooping kat sana best sangat. betul ke

aizamia3 said...

psstt: eh.. sama arr kita.. kat situ ada nama kita.. hehehe.. ;)

Ratu Mahligai Eksklusif said...

hehehehe....janji ada namakan...

sal ya said...

tak lama lg plan cuti ke korea la pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang