thumbnail

Monday, April 28, 2014

Ala ala alaaaa..


Alalalaaaa...

Koranggg..layan je la posing gedix manja Syakirah Irneena mok ni ye!

Aku is super busy sebab dah 2 hari cuti hari tu maka nyer hari ni nak kene setelkan yang tertangguh tu!Banyak giler kot bos tinggalkan..uhuks... ;0

Tunggu ye aku balas kunjungan nanti..
Btw..thank's sebab sudi singgah sini!

nota kaki : cuti duduk rumah super penat okey..

32 comments:

Ayang Noorainie said...

mok mok ni kann...

ok, sile setelkan keje anda dan kemudian sile lah terjah kami kami ni ye..hihihi...

selamat bekerjaa..

Nad MamaZN said...

dulukan mana yg utama...
take care!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

mok mok ni buat auntie melting je tau ...huhu ...comel sgt :)

Nieyl said...

alalalala....manje nyer die ngan ayah die...

Tina Othman said...

alalala manja abah ni

Eye_nee said...

Budak Mok ni kan..buat muka gedik cam tu...ku picit picit mok ni kang...

Fiza Rahman said...

Tanja betul anak abah ni tau.

Take your time babe. Dahulukan mana yang penting. Tapi klo bercuti kat rumah memang super penat.

Tihara said...

comel :)

Kakzakie said...

Mesti ada yg mengagah ni. Tak menahan tengok adik ketawa macam ini. Menggoda betul!

Eda Ejai said...

comeynye shakirahhh...

Ratu Hatiku said...

Alololo...seyes comey....hihihi...senyuman tu yg mahal tu...

hainom OKje said...

alolo omeynya...

ewanthology said...

sedondon lah

Mia Kassim said...

Olololo...cumilll ... gigit pipi tu kang...

JunAina said...

Alahaiii tomeynya...

ummiross said...

Comelnya Syakirah Irneena, geram nengok,rasa nak cium2, senyumnya nampak happy dan ikhlas sangat.

ummiross said...

Comelnya Syakirah Irneena, geram nengok,rasa nak cium2, senyumnya nampak happy dan ikhlas sangat.

Mas Zull said...

assalamualaikumizwa...comel jer die...;)

che mid said...

Yang didukung tu happy je, yang mendokong tu masyam pulak, macam terpaksa je he he

Kira Sakura said...

saja dia buat mama jeles tue hihihihi

Amanda Suria said...

amboi...bukan main lagi dia kan...

Khir Khalid said...

Hihii.. comelnya.. salam ceria selalu... :)

msredcheesecake said...

kekadang kita cuti rasa nak rest sikit, tapi selalunya lagi penat dari gi opis...hheee

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

alolololor... mmg sangat comel baby mok tu tau.. geram tgk senyuman dia..

Cho Zila said...

amboi2 manjanyer dia...

adianiez AIDA said...

alololololo :-)

::EIDA:: said...

anyonyonyonyonyoooooo suwett senyum gitu... sebijik cam akak jewwww

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alolo.. momeynya dia!! Kiss sikit.. =D

Bitt (double IS) said...

tembammnyaa la haii

Myra Jay said...

Alahai comelnyer senyum gitu.. manis..
Penat mamanya keje pun boleh hilang gini :D

Kesuma Angsana said...

hehehe tersenyum tgk pic ni comel !

ayut said...

Sweetttt...comel je dia gan ayahnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang