thumbnail

Tuesday, April 01, 2014

Blur


Blur..tak tau nak citer ape, sedangkan dalam kepala penuh benda..

BTW..agak kecewa sikit dengan Nuffnang satu sebab cek tak sampai lagi tapi okey la sebab telah diberitahu cek akan sampai dalam tempoh 2 bulan..okey fine..aku akan tunggu tapi yang paling kecewa ialah jumlah cash out tu telah berubah!Dari RM301 jadi RM231..kurang hampir RM70 dari jumlah awal yang dicash out..stress aku!

Dalam entry aku yang ini pun aku pernah mention yang aku dapat RM3++ setelah hampir 5 tahun kumpul..kalo korang tak stress?Ehhh...ke haku je yang stress sensorang nie..?
Eeeee...geram pulak aku..

Tapi masalah sekarang ni aku blur..aku tertanye-tanye ape tujuan aku berblogging sebenar nyer ni??Adakah aku perlu berehat panjang dari dunia blogging buat sementara waktu?
Aku terfikir..
Kang hari-hari aku citer pasal anak kang ade yang muntah terbelahak sampai unfollow pulak..kang orang cakap mcm haku sorang je ade anak...
Nak citer masak dah tentu la aku tak pandai masak..ha..ha..ha...aku hanya pandai makan je.
Kang citer melodiromantikadeamor aku dengan eady lagi la nanti org ban blog aku plak!
Nak cerita pasal kerja lagi la aku tak minat nak citer kat sini..

Ape yang aku nak sebenar nyer nie?
Ape yang aku cuba rungut kan nie?

Aku syak aku kusut sebab aku rindukan pantai la..he..he..he..

Ohhh aku lupa...aku ade cerita pasal mandi pool kat Pusat Sains Negara, aku ade cerita pergi birthday party syakirahsyakil, ade banyak gambar fotogedix kami!
Cuma masalah sekarang ni aku cuma takde mood dan blur nak mulakan dari mana..


Come on izwa....wake up!!Segarkan diri please...


nota kaki : aku rasa aku ada masalah jiwa la..

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cool sis

mama tisya said...

ler naper dr 300++ jd 200++ cher tnye kt nuffnang...ke status gliterati bertukar??

mama tisya said...
This comment has been removed by the author.
mama tisya said...
This comment has been removed by the author.
mama tisya said...
This comment has been removed by the author.
♥ Vna ♥ said...

eh ehh nape tag blog yang tak wujud tu? hahahaa malu..maluuuu :)

Bitt (double IS) said...

owh pasal nuffnang...masa 1st yg kena dulu lagi teruk tahun 2008 masa tu nuffnang baru lagi...acc tak boleh masuk lepas cash out! hangin nak mampos...kena buat account baru!! berpuluh msg hanto kat depa sampai fed up terus buat acc baru..tu la malas nak beriaya sangat...2nd time status gliterati bertukar...3rd time lagging tak boleh masuk pasword bagai...hangin skang ni buat bodo je, ada event invited nak pegi tapi semata-mata nak tanya pasal cashout je...hahaha..geram...tu hubby cakap baik tak payah p...

Nieyl said...

sabar yea kak...

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

akak pun skrg sedang memasuki musim blur.. ha..ha.. so jom kita sama2 wake up..

Nad MamaZN said...

nape ek leh jd gitu?
better tanya kt nuffnang trus
rm70 bukan sket, byk kot hihi...
nak ilangkan blur ni kene p cuti2 malaysia kot ni hehe

Aziela said...

Izwa, akak syak kan..awak bukan tak ada mood tau. Akak rasa awak penat sebenarnya sebab akak pun kalau penat, semua skala mood akan merudum turun.

Chop, kenapa kurang sampai 70.00? Diorang boleh potong suka2 hati ke?

SYANI said...

Banyaknya kumpul... Aku punya collection 5 tahun pun kurang dari ko... Malu...

Farah Waheda Wahid said...

uik mana perginya lagi 70 tu, kalau iolss memang stress babe...

mama leen said...

sabar2 jom kita p pantai dalam.. hehe

che mid said...

Semua orang pun ada musim blur dan tak blur..just relax and enjoy..bila dah tak blur nanti, write a good one k..

NM03 said...

dah kenapa jumlah nuffnang kau kurang banyak to noks. sila bagi pencerahan!

diana said...

banyak rm70 tu...intenet kita bayor.dia pulak mana boleh suka hati pacak iklan tapi tak nak bayor...kena tuntut tu.tak de sebab dia nak potong sampai rm70

diana said...

banyak rm70 tu...intenet kita bayor.dia pulak mana boleh suka hati pacak iklan tapi tak nak bayor...kena tuntut tu.tak de sebab dia nak potong sampai rm70

Ayang Noorainie said...

kemon kemon..cite jek ikut naluri..lantak kalau orang nyampah..

nama pon diari alam maya kan?? tulis la utk tatapan anak2 kite bila dorang besar nnti..

in case kita pendek umur (nauzubillah), ade bende jd kenangan..untuk family dan sahabat handai jika merindui kite..

ye dak??
ku tak mengharapkan duit utk berblog tp klo ada itu satu rezeki..hihi..

just my small opinion..

suka jek tgk family iwa yg suka bergamba tuh..keep it up fren..

Fiza Rahman said...

Erk...apsal dorang tolak. Banyak plak tu. Cer tanye kat nuffnang.

Citer jer apa2 pon. Cite pasal anak hari2 pon mak tak kisah noks.

Mia Kassim said...

Byknya hilang tu ......mmg stress klu gitu

Takpe izwa relaks dulu ...

Kakzakie said...

Sayangnya duit jadi susut pulak ye..

Lain org lain pendapat Idzwa. Tapi kena ingat ramai blogger (macam kakaklah ni) suka tengok gambar/kegiatan anak-anak. So jgn bimbang tak ada tulisan pun kalau ada gambar budak 3 org tu kakak dah boleh senyum suka..

Terus-terang kakak lebih suka tengok budak dari makanan..

Amanda Suria said...

x kisah la idzwa...citer je apa nak citer...SA x kisah pun...bab duit kena tolak tu beta hantar email ke nuffnang...banyak tuh ....

Kesuma Angsana said...

la pehal jadi sampai kurang byk mcm tu , baik g tanya kat nuffnang tu cepat2 !

Kira Sakura said...

akak cite la berjuta entry pasal anak pun tetap kira suka baca ;)

hainom OKje said...

macamana boleh kurang tu...pelik jugak!

hainom OKje said...

macamana boleh kurang tu...pelik jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang