thumbnail

Tuesday, April 15, 2014

Hello?Hello?


Hello....?

Hello...??

Helloooo...?

Mane mood ni?

Tuesday blues kah?

Ha..ha..ha..almaklum la dah cuti 2 hari kan..ehh 4 hari termasuk sabtu ahad so datang kerja hari ni semangat "terbakar" tengok meja penuh dengan kerja yang perlu diselesaikan.

So..korang..tunggu la kemunculan aku kat blog korang kalau aku ade mase nak BW ye..

Don't wory, entry smlm tak menjejaskan mood aku update blog walaupun menjejaskan sedikit hati nie..ehh..aku bukan alien okey, aku manusia biase for sure la ade terjentik sikit kat hati..tapi takpe ai ok je...ai kan kental...*sangattttttt*


nota kaki : kiter mulakan dengan bismilla..*sambil kunyah bihun goreng..* he..he..he..


28 comments:

ZazaMyMoon said...

amboiihhh lain mcm sangat mood ko pagi ni..
nway.. happy working Wa.. kojo lah kito sekueknyo.. pfffttt

Nad MamaZN said...

hello...!
patut la sunyi, rupanya bercuti
:)
selamat sarapan

Eye_nee said...

Kemain lagi 3 x berhelo heloan ko yer...

Bihun my paberet tu...

Nurzakiah Hanum said...

BANYAK HELO :)

Farah Waheda Wahid said...

holla holla, welcome back dearie...

Nieyl said...

Singgah pagi...welcome back sis..:)

Falsya said...

Bestnye cuti..patut la senyap..heheh

Aziela said...

Yes, macam tu lah dik. Chaiyok!

Mia Kassim said...

Happy working and blogwalking :D

Ema Johari said...

dah cuti panjang..nak mula kerja memang agak lemaulah sikit kan.

rostina76 said...

helloooooooo!!!it is me u looking for…haha layan tuesday blues ko dik

Tihara said...

hello, ekekeke :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Selamat ber'tuesday blues la ye :)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...selamat bekerja yer...:)

Kesuma Angsana said...

hehehe... ambil mood dulu yer !

Ayang Noorainie said...

anda memang kental..

chill sajee..:D

diana said...

bunyi macam ceria je..heheh

Kira Sakura said...

go kak idzwa go :)

eMMe said...

helo Idzwa...
Selamat Petang...
baru update blog daa...

Petak Bunga said...

Kira hr ni monday tuesday lah ni..

Ada ke ambil mood blues monday plk.

Petak Bunga said...

Kira hr ni monday tuesday lah ni..

Ada ke ambil mood blues monday plk.

Daddy Ziyyad said...

Jgn Wednesday blues tau esok :P

Tentang usaha baik kita disalah erti itu, bersabarlah....Kita buat sesuatu cuma mengharap redha Allah...jadi kalau kita pegang prinsip ini, Insya Allah..kita tak akan terkesan pun ..baik kata kata pujian melambung orang, mahupun kata kata mencerca/negatif orang...

Nor Salmi said...

bestnya cuti.. walaupun hanya 2 hari tapi amat bermakna.

gadisBunga™ said...

bihun goreng merah ke bihun goreng singapore tuh?

heheh~

Bitt (double IS) said...

adoii nak skitt

el said...

nak helo2 jugak
baru nak berhelo rini
boss dah balik..so sempatlah nak bw hehe

Mimi Azirah said...

Helo2 gak

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nampak sangat update blog guna internet ofice ek.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang