thumbnail

Monday, April 21, 2014

Monday Uolls!


Wake up!

Wake up!!

It's monday!




Zzzz.....Zzzz...

Krohhh krohhhh...

Bangun...takyah nak monday blues sgt ;)


nota kaki : ptg nanti jumpe doktor pakar utk setelkan hal bird buta tu..

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam dan singgah pagi

Nurzakiah Hanum said...

salam dan singgah pagi

ZazaMyMoon said...

hahaha cara tido mmg sgt blues.. mcm kau jg Wa..

Azura Aziz said...

Happy Monday.. haha comeyy ;)

Nad MamaZN said...

muka apaknya sangat...

Eye_nee said...

Jeles kite dgn die ni...dia sedappp jer tido..kita kul 5 dah bangun...

Dee said...

Auntie dah keje ni ha..awok dah bangun ke? Hini..

~ yus ~ said...

Wah! Besar dah baby rupanya ya Izwa? Comel gitu...:)

Selamat Hari Isnin Izwa...:)

Myra Jay said...

Nyenyak nya tido..
Best tu :D

Falsya said...

Comel nau gaya tido..gaya kaki yg xtahan tuh..;)

Cho Zila said...

gaya tidur memang macam2 yerk.. bangun weh...
moga dipermudahkan urusan petang ini izwa...

NM03 said...

tido je dik... wat tak tau je... biarkan mama kejut berkali2 pon...








kitew nak tompang tido sebelah awak buleh???

Fiza Rahman said...

Sedapnya tido. Sampai tercabut sock sebelah yer. Rasa mcm nak tumpang tido skali lah ☺

Miss Layaleya said...

sedapnya tido! kita dh menguap berjuta kali dh ni kat office.. huhu

Kira Sakura said...

amboiiii dia yang over tau. padahal kang sampai nursery sambung tido lagi hihihihi

Aziela said...

Aduhaiii....sedapnyaa dia tidur.

msredcheesecake said...

first time dengar bird buta tu... harap2 semuanya ok la

Kakzakie said...

Tengok adik tidur lena macam itu memanglah auntie jeles sayang...

Tina Othman said...

Happy monday izwa, harap semua ok ye

Kesuma Angsana said...

hehehe suka sgt wajah baby2 ni masa tgh tidur !

aizamia3 said...

gambar yang pertama tu nampak nau lasaknya.. tertanggal sebelah stokingnye.. hehehe..
apa-apapun comel je tengok dia tdo.. lena ya amat je nengok.. ;)

Daddy Ziyyad said...

jgn lupa update kes phimosis tu :)

Petak Bunga said...

Alohai nyenyak je..
kalau lah boleh join tidur jgk

Cikgu Norazimah said...

comeynyer..

CN follow sini yer 1268 dari http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

Diana Rashid said...

Isnin je mesti rasa malas kan..mujurla saya ni tak keja..sebab saya ni pemalas tak kira la hari apa pun..hahaha

Ayang Noorainie said...

baru dpt bw sini.. tgk dak domok tido trus auntie menguap nak join skali..hadoiii...

ros_reeza said...

amboi.. bestnya tidor...

Cik Puan Rara said...

amboi! lena!

Bitt (double IS) said...

tak hinggat yerr dia tido...

ha ye la...semoga dipermudahkan dan tak sakit utk shami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang