thumbnail

Wednesday, April 09, 2014

Nuffnang Movie Screening of : RIO 2 (3D)


RIO 2

Sinopsis Mengenai Film Rio 2 2014 : sila klik sini atau boleh terjah ke pawagam sekarang.
He...he...he...kejam tak?

Ok la cerita ni fun sangat utk budak-budak sebab ade nyanyi-nyanyi then gambar & warna pun menarik. Banyak jugak part-part yang kelakar yang kami orang dewasa pun layan gelak..Wayang yang hampir 2 jam pun tak terasa sebab takde part yang boring!

So korang boleh la bawak anak-anak tengok..syok jugak la!
Dari 5 bintang aku bagi 4 bintang, 1 bintang kurang sebab seat aku agak depan sikit..
Bayangkan lah dengan spek 3D nyer nak tengok dekat-dekat.

Berbaju kurung aku tgk wayang!

Macam ni la kalau minta orang amikkan gambar..T________T

Budak baik!

Budak kat atas ni memang sangat baikkkk, dalam wayang dia tido jeeeeee...habis wayang sampai je umah mata dia bulat sebulat nyer sampai pukul 2 pagi!
Macam nak giler abah dia dodoi-dodoi paksa nak bagi tido tapi elok la dia gelak-gelak konon abah main-main dengan dia!Sian abah dik..mama dah selamat tido dah!He..he..he...

Spek 3D dari TGV & badge from Nuffnang

Ohhh..nak say BIG TQ to Nuffnang sebab bagi aku 4 tiket walaupun sebenar nyer aku menang 2 tiket je :) aku just e-mail tanye boleh beli tak lagi 2 almaklum la mak kan ade 2 orang anak dah besar tapi biase la 1st screening mane ade jual tiket..ingat nak tolak RSVP tu, sekali Nuffnang baik hati balas e-mail cakap bagi aku lagi 2 tiket!

3D u, sape tak nak pegi..1 tiket 3D je dah berapa, kali lah dengan 4 tiket!
Malam pun gigih la aku pegi sebab dah janji nak bawak Syahmi pegi tengok, kebetulan dah ade rezeki dia aku menang contest Nuffnang bawak jugak la pegi tengok.


nota kaki : anak happy mak pun happy walaupun smlm diaorg melasak mcm makan gula!

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

mama leen said...

syokla si demok tu tengok wayang ye..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Smoga bertambah murah rezeki.

Bagusnya dak domok. Bising2 tu pon bley tido yer ☺

Nieyl said...

wah~best nyer...

Farah Waheda Wahid said...

pergi juga akhirnya...hik hik hik... iolss tak dolah nak bawak si Ash tu... karang melalak dalam panggung marah orang...bha ha ha... demok takper dia dah besar...

::EIDA:: said...

curlass kaw kakk .. pergi tgok wayang pakai baju kurung! hehe..

Kakzakie said...

Idzwa pakai baju kurung sebenarnya nampak manis sangat:)

Berkat kasih ibu dpt lagi 2 ticket free kan. Adik memang bagus tak nak kacau semua yg menonoton:)

Nad MamaZN said...

happy la syahmi, impian tercapai ;)

mama tisya said...

Untung la dpt extra tiket

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah bestnya.. tahniah!! Farah Nk bwk anak p tgk pn dia kecik lagi.. kang sekejap jer dia nak dok dlm pnggung tue.. =D

Aziela said...

Kalau tak tengok part 1, boleh tengok tak yang nie?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wahhh alhamdulillah
nuff kasi lg 2tiket free..
rezeki2..
syok ye ceta dia?
kena bw irfan la nnti one day..

aizamia3 said...

rezeki anak2.. ;)

ai belum berkesempatan nak tengok lagi..

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye...rietta pown terfikir jugak...sebab entry smlm ckap 2 tiket tapi nk bawak anak anak...igtkan dorg msuk pree...upenye dorg pow dpt tiket pree....rezeki dorg kan....

Tgv?rietta dh serik tgk tgv dkat cni...3D mahal sangat...pastu kuality xcantik...xtahu larr tgv tmpat laen...

sal ya said...

Abah jgk yg dodoikan ek?

Mia Kassim said...

Bestnya.....

maszmadi said...

wah... macam best je crite ni...
alhamdulillah, rezki syahmi.. hihi

Kesuma Angsana said...

wah seronok dpt g tgk satu family kan !

Ayang Noorainie said...

congrats iwa..rezeki anak anak namanya tuh..

kompom abang n kakak tido mlm ade sinyummmm...kekekeke...

Daddy Ziyyad said...

untung laaaaaaaaaaaaaa :P

saya nak bawak anak anak tgk la..sebab anak anak mmg suka Rio 1 tu :)

Nurul Farahizzati Zakaria said...

alahai kak.. dekat aje seat kita rerupanya.. hahaha..

Eye_nee said...

mengapa ajer ko berpakaian pompuan melayu terakhir sgt nengok wyg beb...heheh...sopan santun sgt ko yer...nak bawak 2 anak dara + 1 budak pompuan kat rumah tu lah tgk wyg ni...

Kira Sakura said...

kak kawan saya pun pegi tempat yg sama dengan akak semalam, menang nuffnag gak tue

alhamdulilah baik je dak kecik tue. tapi jenuh la tgu dia nk tido blk hikhikhik

msredcheesecake said...

bestnya... akk selalu tengok wayg berbaju kurung...

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. nuff sponsored ke ni.. hihi

diana said...

bestnya..saya pernah menang tiket nuffnang beberapa tahun lepas.tapi tak pergi sebab wayang nya nun kat seberang penang sana..kat belah2 sini tak dak..huhu..

Ezad Skytech said...

bestnya dapat tengok awal movie Rio 2 ni...:D

Bin Muhammad said...

Ada sambungan rupanya cerita ni... Seronokkan dapat tgok wayang 3D dan paling best free :)

Nurul Farahizzati Zakaria said...

okay, zizie dah ingat... perasan ada stroller baby dekat dengan zizie masa tu.. masa nak keluar pun, zizie perasan ada pasangan tgh turunkan stroller dari tangga.. hehe.. p/s : klik herbal essence untuk akak :)

Cho Zila said...

best yerk.. akakpun nak pergi gak rasanya mingguni harap diizinkan olehNYa...tak sabar lak..

Myra Jay said...

Asalkan anak2 happy kita pun puas..

Comel je si kecik tu, tengok wayang sampai tertido..heheee

Pha Is said...

muka riang je semua..
singgah menabung sini.. :)

Bitt (double IS) said...

Alhamdulillah mesti derang suka sangat..

ZazaMyMoon said...

nasib baik adik mok baik kalau tidak mau mak dia hamok dlm wayang.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang