thumbnail

Monday, April 07, 2014

Nuffnang Movie Screening of : RIO 2


Hello Nuffnangers,

Congratulations! You just won yourself 1 pair of tickets to catch RIO 2!

Rio 2

Movie screening details:

Nuffnang Movie Screening of : RIO 2

Date: 8th April 2014 (Tuesday)

Screening Time: 8:45PM

Ticket collection time: 8pm to 8.45pm

Venue: TGV 1 Utama


Kalo esok takde halangan kami akan pegi, RSVP pun dah jawab..cerita ni memang Syahmi suka, setiap kali tengok iklan setiap kali tu ajak pegi tengok..so gigih la aku masuk contest dengan besar harapan menang. Tak sangka pulak menang, memang rezeki Syahmi la dapat nie, 3D pulak tu!

Harap esok Syakirah tido je sepanjang wayang, tutup telinga dia susukan dia..1st time ni nak bawak, dulu mase Sufiya kecik senang je sebab dia kaki tido..pegi F1 dulu bwk Syahmi pun sama jugak dia tido je so besar harapan kali ni Syakirah mok pun tido..he..he..he...

BTW..TQ so much Nuffnang!


nota kaki : esok mak tgk wayang pakai baju kurung okeh!

26 comments:

Bitt (double IS) said...

congratulations..mesti dia tidur punya..don't worry :-)

Nurzakiah Hanum said...

BEST CETA NIE

::EIDA:: said...

pesal ida tak dapat? kekekkeke

YanIrfanZur said...

tahniah..
dpt tiket free...

Kesuma Angsana said...

wah best citer ni !tahniah

mama leen said...

bestnya

Fiza Rahman said...

Tahniah. Selamat menonton wayang.

Uni Aqilah said...

bestnyaa!!

mama tisya said...

tahniah slamat menonton..pernah menang pass tgk wyg thru nuffnang...jrg join sbb weekdays kn tp yg dlu menang sbb esoknye cuti so tk kisah la blk lewat...hehe

Falsya said...

Wahhh bestnye..congrats!!!..;)

Nad MamaZN said...

congrats! adiah utk syahmi ;)

Nad MamaZN said...

congrats! adiah utk syahmi ;)

Cik Anita said...

Wahhh. Bestnya menang! Tak pernah join apa2 contest pun dari Nuffnang!! HEE.. So memang takkan pernah dapat la..

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah....rietta blom pernah join nuffnang lagi...

Mrs Razif Hamzah said...

Eh... bukan baju korporat ker dik... hehehe

aIEn said...

waaahh best nyer!! congratz yea!!

neway salam perkenalan =)

Nieyl said...

wah!tahniah...

Ayang Noorainie said...

tahniah tahniahh..

selamat menontonn..

Umi Qi said...

waaaa tahniah kak izwa yeyy beshhhhh

Kira Sakura said...

tengok2 syakirah pun buntang mata tengok RIO sekali hihihihi :p

sal ya said...

Selamat menonton.

Mia Kassim said...

Tahniah...selamat menonton.... :)

Mimi Azirah said...

Wah bestnye...selamat menonton...nti bg sinopsis crite..

Nurul Farahizzati Zakaria said...

ala akak.. tadi zizie pergi.. akak duduk seat no berapa?

ZazaMyMoon said...

ehh hebatlah kau.. mmg rejeki abg syahmi lah ni..
amacam? adik mok tido x smlm?? hehehe

Ezad Skytech said...

dulu memang selalu sangat da dapat free screening ni daripada Nuffnang...best sebab dapat tengok awal sikit daripada orang lain...hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang