thumbnail

Wednesday, April 02, 2014

WW : Ko Mampu?



Ko mampu anak manja gini?
Selagi takde bau abah tak tido lena?

Nak jeles pun tak mampu..he..he..he...senang keje mama dik, hari-hari mama boleh goyang kaki tgk tv! BTW...semua anak dia layan gini mase kecik ;)


nota kaki : asal WW je aku mesti nak taip gak..pfffttt...nampak sgt tak reti WW!

33 comments:

Eye_nee said...

alalalala...baiknya abahhhhh dia...ringan sikit keje mak dia yer....budak domok ni punnn kannnn..melekat jer kat abahh dia...

ZazaMyMoon said...

anak ppuan wa mmg manja kot ngan bapak..
kalau aku?? mampu je.. tp aku akan melekap kat dada laki aku je.. hahahaha
kau? mampu x?

Petak Bunga said...

laki jg anak senang..

Farah Waheda Wahid said...

anak perempuan manja dengan abah, anak lelaki manja dengan mummy... *_^...

Aziela said...

sweetnyaaaa

Nurzakiah Hanum said...

ANAK ABAH

Cho Zila said...

yang gambar bawahtu alahai.. sangat sweet....

Falsya said...

Aloh aloh manja sgttt ngan anak iyeee..

Falsya said...

*abah*

mama leen said...

geram lah budak demok ni... nak gigit kaki tu

Ema Johari said...

bukan main lagi meyelit

Bin Muhammad said...

Menarik sekali gambar2 ni. Sangat2 sweet! Biasalah...kalau bapanya yg jaga...tidor ler

~Beb~ said...

part mak gyg kaki tuh aku sukka!

Bitt (double IS) said...

Hahaha best sungguh kalau anak melekat kat bapa dia..

Adoii ok lagi siap ada tajuk ww maknanya ada niat nak ww..dari..tang hari rabu ni banyak nak meroyan..tak kosa org nak layan..hehehe

Nad MamaZN said...

ala comelnya!
nape la zakwannayli takmo ngan papa dia
kalu idak senang mak nak wat keje huhu

Fiza Rahman said...

Empuk betul dada abah tu yer ☺☺

Knor said...

anak abah le ni..

Cik Itah@RRP said...

salam. alolo..melekat dengan babahnya..sama macam anak buah sy :)

Azura Aziz said...

alahai, manjanya dgn babahnya...

Tina Othman said...

anak abah lah ni kemain lg nak tido bawak ketiak je ye

mama ila said...

alahai..anak abah sangat kann..hehehe..mama jgn jeles yer =)

mama tisya said...

sronok si ekcik landing atas perut abahnya

Kira Sakura said...

tergantung jela kt abah tue, nasib x jatuh bawah hihihihi. suwit sangat :)

diana said...

anak perempuan memang manja dengan ayah ..kan??senang ibu kalau gini..heheh

Z@i Z@mR33 said...

suweeetnya pic tdo atas abah dia tu.anak sy if abah dia blk time dia tdo pkl 2 3 pg dia msti bgn.mcm tau2 abah dh blk.pstu abah akan tepuk2 dodoi dia bg lena br dia lena

::EIDA:: said...

tu diaaa melekattt je ngan abah dieee.. sonang kije emaknyeee kekekkeke

dilabangiWORLD said...

daddy cool.....
comel jer

faid barakah said...

Tumpang marketing admin

Al FAID BARAKAH SERVICES PUCHONG PRIMA
( KIOSK MYEG )
PERBAHARUI ROADTAX & INSURANS KENDERAAN ANDA- Tanpa Geran Original


*Kami menawarkan khidmat MyEG secara online dan serta merta boleh dicetak terus kepada anda disamping untuk memperbaharui Insurans .
*Kami juga menawarkan Perkhidmatan Penghantaran RoadTax dan Insurans Kenderaan Ke Lokasi anda.

Like us On Facebook- https://www.facebook.com/roadtaxmyeg4u

QUOTATION PERCUMA DENGAN HARGA INSURANS KENDERAAN MELAMPAU LAMPAU MURAH

Email : alfaidbarakah@gmail.com

http://roadtaxmyeg4u.blogspot.com/p/contact-us.html

BZ072 KOMPLEKS NIAGA PRIMA WALK JALAN 5/6 TAMAN PUCHONG PRIMA 47100 PUCHONG, SELANGOR

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....wah sweetnya anak ayah ni...:)

Amy said...

Ala.la.la tomeinya...anak ppuan mmg manja dgn abah...sila goyang kaki..hik..hik..hik..!!!

budak said...

lena sungguh. mak dia seronok update blog. hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo..manjanya....shomel sgt :)

hainom OKje said...

Senang keje ko wa ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang