thumbnail

Tuesday, May 06, 2014

05.05.05 - 9 Tahun Dulu


#semalampunyercerita

*jakun baru ade IG semua nak hashtag* bhahahaa...tapi itu cerita FB semalam la..

05.05.2005 - tarikh kami bertunang dihari orang kerja, ohhh 05.05.2005 tu bukan Rabu tapi hari Khamis!Semalam check kalender tahun 2005 ko.. ;)
Bukan kejar tarikh tapi tarikh tu je orang jauh free..gitu..almaklum la mak abah mertua, adik beradik Eady dari Labuan waktu tu, tapi adik beradik abah mertua semua dari Johor, rombongan semua gerak dari Johor waktu tu..

Paling best, paling sweet semua sedara mara sepupu sepapat sporting giler okey, masing-masing sanggup amik cuti, ade yang MC, ade yang EL utk kenduri aku waktu tu..
Waktu ni arwah opah pun ade lagi, ohhh rindu opah! - al-fatihah -

Ingat lagi ape arwah opah cakap mase lepas sarung cincin "kalau arwah atuk ade skrg ni mesti dia yang paling happy sebab ko dapat orang johor dik.." ye..arwah atuk jawa johor..

Iskk..syahdu pulak lah..esok aku upload gambar kami ye!
Tunggu esok tau..nak upload gambar opah..ohhh tak sabar pulak...


nota kaki : dah lama rupe nyer aku dgn eady nie, tak sangka pula!ewahhh...ha..ha..ha...

20 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik tarikh tunang.. =D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik tarikh tunang.. =D

Nurzakiah Hanum said...

cantik tarikh tue

Cik Puan Rara said...

mmg rare,tunang hari rabu.hehehe

Petak Bunga said...

tarik nikah2 pun kadang2 lupa..
selalu konfius nak tulis kat borng..terletak tarikh kenduri.

tarikh tunang..bila ek?

Mia Kassim said...

Semoga berkekalan bahagia hendaknya....:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

selamat ulang tahun pertunangan..eh!!! hahahha..ade ke ulangtahun pertunangan? :P

nohas said...

nombor yg cantik..senang nak ingat..

adrianna syaz said...

Semoga sntiasa bhgia ya..^_^

ain.ya.nun. said...

Ele, mementang tarikh cantik, terus nak tunang tarik tu ye dak.

Apapun, tarikh tu senang nak diingat.

Nad MamaZN said...

nice date ;)

- AZIE - said...

tarikh tu..mesti tiap2 tahun ingat..xmcm tarikh sy hehehe

Kira Sakura said...

kira bertunang dulu 25.12.2011. ingt sbb tue cuti krismas hahahaha

sal ya said...

IG kita suka hati kita la.

❤Kamsiah❤ said...

sennag nak ingat tarikh2 cantik mcm tu

Cik Itah@RRP said...

salam. alolo..apapun semoga berbahagia ya sis :))

::EIDA:: said...

cantiknyaaa tarikh kak oiii.. cis leh lak tak sangkaaa eh ehhhh

Haura Marissa said...

tarikh cantik tu kak..ehems..

Julia Johari said...

hahahhaha lawak akak ni...aah akak dh lama tawin tau...xmo notty2 hehehhe

Wak Gelas said...

syabass., mugo2 berkekalann ., amin ya robbal alaminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang