thumbnail

Thursday, May 29, 2014

Buat Modal




Yesss...dapat dah 1 entry!
Print skrin je pastu buat modal up kat blog..ha..ha..ha...
*ini adalah entry takda idea sebab office takde orang...stress aku!*


nota kaki : waktu aku bercuti belum sampai lagi..pfttt...

19 comments:

Ayang Noorainie said...

6 pagi auntie krohh krohh lagik dikkk..

hahaha...

ZazaMyMoon said...

hahaha janji ado.
aku ni ha lagi terbengkalai blog aku tak ada cerita best nak diriakkan.. acaner???

Kira Sakura said...

dah ada anak skang anak la jadi modal nya kan kak. kalau tidak bersawang la blog kahkahkah :p

Kakzakie said...

Keras ada sebab dan lembut pun tengok situasi itu tak salah kan Kak Sufiya.

Tengok adik tu pepagi dan ligat. Eee... kalau auntie dpt tangkap ni siaplah dik:)

aRz MoHa said...

6 pagi dah mandi?

el said...

wahhhh 6pg dah mandi..aunty kul 7 baru nak mandi hehehe..amboiii lawa toncet dia tu :)

Eye_nee said...

6 pagi budak demok dah mandi...kemain sedap dicium mulut tenganga tu...

Fiza Rahman said...

Cantik kakak. Amboi dah domok, paginya bangun.

Biasa lettew. Anak lah jadi modal klo dah tak tau nak citer apa.

Nad MamaZN said...

printscreen pun jd, janji blog berupdate hehe...

Aziela said...

Alalalala...comelnyaaaa. Mak dia jujur betul kan? Eh saper mak dia tadi?

PearlVelvet SueQys said...

comel nyer!. Saya dtg singgah bila cuti2 sekolah !

Mia Kassim said...

Cekcinya pose yg kecik tu... yg kakak comel rambut kerinting :)

Nieyl said...

huhu~ala...kira ok ar tuh kak print screen..up entry..nieyl pun kdg2 cmtu gak..:P

LYAfrina said...

haha.. bgs idea ni..lps ni leh folo buat camni klo dah malas sgt nak menaip..printscreen.. & up kat blog.. hehe

sal ya said...

Mmg pun. Asal ad benda menarik je printscreen. Tp x publish2 jgk entri. Hehe...

haidar abdullah said...

6 pagi ?!! Kakak haidar di atas katil lg hoho

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah 6 pagi mandi siap ikat tocang ..wawawawa...hebat-hebat :)

IDAZS said...

dua dua comel!

haaa, bagusnya syakirah nak mandi awal pagi..

sofea sekarang tak nak mandi.. adoiii. jenuh!

Cik Puan Rara said...

hahahaha sy pon mcm akk.kadang2 xde modal nk buat entry.jenuh godek2 fb.apa yg boleh buat modal.hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang