thumbnail

Tuesday, May 20, 2014

Nom!Nom!Nom!


Sarapan pagi aku hari ini.

Aku lambat bersiaran sebab sakit kepala..migrain dari petang semalam.
Tapi migrain pun selera tetap selera..Mase makan bleh plak tak migrain abis makan migrain balik..bleh?Ha..ha..ha...

Sambal udang ibu masak petang semalam, hari ni bawak bekal la.Dah lama kottttt tak makan macam nie..huhuhuuu...nikmat ohhh nikmat!

Eh...lupa diri plak migrain lagi!

Tadi baru sudah ikut kempen membaca selama 10 minit kat office nie.
Migrain tak migrain kiter kene support!

Ramai cakap aku tido ni!

Tido ape nyer..aku baca sambil layan sakit kepala la!
Ohh..aku syak sebab aku tido bukan tak cukup tapi tido macam kartun..tido bangun tak tidoooo tido balik pastu bangun..

Hahh...korang tau la kan kenapa..

Hah...gambar 12 tengah malam

Cik kak ni nangis berhingus sebab takde orang angkat dia..huahuahua...dia tido balik pukul 2 pagi tapi dia bangun balik main pkl 3 pagi kot sampai pukul 4.30 pagi..
Pening aku la..

Ehhh..aku nak cerita pasal bekal aku jek..dah panjang lebar plak aku citer nie..
Naisb la tajuk tak kene dengan cerita..


nota kaki : hilang la cepattttt migrain ni!

30 comments:

ain.ya.nun. said...

Hoi, sedapnye bekal.
Tambah kicap tu memang menambah lagi makan tu.

Jueliza Jamani said...

hahaha aku lah salah sorangnya kata hang tido.. aku kalo sakit telan ubat la.. tp hg bf susah skit ler..

Falsya said...

Haiyoooo sedapnye..dh la xbreakfast lg nie..huwaaaaa..

Migrain kalau dtg menjengah mmg rase nak cabut kepala tuh kan..adehhh..

Wak Gelas said...

wahh sodappnyer sarapan mak tuuu., tetibe wak tenok hingus budak tu potong stim pulokk., ehhHEee

el said...

semoga uols cepat sembuh ok
mayb x cukup tido kut
ngan budak tecit tu pulak x sihat
bertabahlah ok
iols ni tgu masa je nak beranak..japg kena stay memalam pulak huwaaaaaaaaaaa haha

sYiRa LoKMaN said...

terbaikk :)

Mila Ahmad said...

lapar tengok bekalan akak nanti lunch nak tibai makan lah huhuhuhu

Aisy Nasiha said...

Haha.. samalah di sini. Anak berjaga malam.macam siang pulak mainnya

NM03 said...

lapar!!

Kakzakie said...

Cerita migrain memang kesian tapi tengok makanan tu aduhai.. kakak macam nak ngap aje:)

Sayang syomel ni suka main tengahmalam ye - tengoklah tak ada rasa bersalah sengih-sengih walau air hidung tak hilang lagi:)

ZazaMyMoon said...

"majerin" kau hari2 nyah kalau anak ajak main tiap2 pagi.. tp pelik gak kalau laki ajak main tgh2 pagi ko rasa ko "majerin" tak? hahaha

apa2 pun breakfast kau pagi ni mmg champion! selamat menoreh!!! muahahaha

Cik Puan Rara said...

sambal udang dh siap kopek.ambooiiii sodappnyoo kak oiiii!

Ujie said...

Migrain sume hilang bila jumpa sambal udang ya...:)

Kesuma Angsana said...

sedap tu...apapun jg diri yer, KA kalu migrain ambil 1/2 cup air suam + 1/2 cup air revive/100 plus , mixkan dan minum... lega sikit hehehe

Tihara said...

sambal udang tu menggoda sangat :)

Nad MamaZN said...

udang tu....udang tu...!!!! haaaaa lapo!

Izzati Amira said...

amboihh. sedapnya kak. yang simple tu menjilat jari tu.. hehe

Eye_nee said...

bergulung gulung udang tu..diseliputi sambal dgn telur mata..ada kicap cap kipas udang...ni kalau byk ni..ada geng lain mintak mmg akk tak bg..melainkan dia bunting...kejam giler tak...

luqman zakaria said...

sedapnya bekal tuh..hehehe..patutlah migrain...cik kak tuh kul 12 malam masih segar bugar lagi..haha

nohas said...

ada kempen membaca..10min..setiap hari ke? bagus2..

Diana Rashid said...

wah..bekal dia boleh buat orang buka puasa nih..heheh..

eh!!kalau migrain jangan sentuh kepala..tunduk ke lantai macam sujud masa solat tu..buat kerap2 .nanti ok la..lagi picit2 kepala kita lagi sakit..dan bila migrain elak kan makanan laut macam udang..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...alahai....bdk comei tu msih berjga mlm...

adrianna syaz said...

Semoga cpt sembuh migrain eh :)

hainom OKje said...

tak cukup tido mmg biasa Idzwa kalau ada anak kecik hehe

Azmatun Ismail said...

mengancamnya sambal udang tu yumyum

aIEn said...

sedap menu bekal tu =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

sudipVSsenduk said...

akak stress tengok sambal udang ko tu dik.. lunch ni kena keluar cari. Nyampah tau...

fir fly said...

salam, study kuat sgt, rehat2 le sikit

::EIDA:: said...

dapnye sambal udang.... lame tak makan sejak kawen ni sbb andi takk makan udang.. huhuhuhu

Kira Sakura said...

Hoi kak sedap sangat kot sambal udang tud. Pebrettttt

memang sakit kepala kalau tido pastu bangun terkejut. Nguuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang