thumbnail

Friday, May 02, 2014

Say No To Diet!



mininutella & miniredvelvet

Super sedap okehhhh!!
Budak praktikal kat office ni bagi..nyumss!~

Oh lupa..diet aku dah lama ke laut..ntah ler kenapa..
Tak makan nasi sehari macam jadi hantu plak..
Ha..ha..ha..ha...


nota kaki : ke benda free memang sedap ni?confius plak aku...

20 comments:

Eye_nee said...

Kejammmmm sgtt yer...miniredvelvet itu...ohhhhhhh....

Ha Md said...

RV yg moise bes..

Fiza Rahman said...

Tak der istilah diet dlm kamus hidupku...ahaks...

Aziela said...

Yeay...lepas nie boleh lah tengok lagi gambar2 bekal ke pejabat tu.... Slurrrppp!

SYANI said...

Sama la.. kalau dapat makanan sedap... kelaut je la diet tu...

Anizz Annisa said...

sedapnyeee.. ^__^

Ct Noraishah said...

sedapnya..nyum..nyumm..

Nurfarhana Chek Saat said...

Ya Allah, nampak sedap sangat ni.

Nad MamaZN said...

yumyum!

Azmatun Ismail said...

red velvet i like :)

fazianbatrisyia said...

mmg Nampak sedap pon

Mia Kassim said...

Benda free sememangnya sedap....hahaha

Ayang Noorainie said...

iwa memang kijammm!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...sedap2nya...:)

Bitt (double IS) said...

sedap...cuba masuk dulu dalam peti sejuk 2-3jam baru makan...lagi nikmat butter cream tu u! agaggagaa

:: Cik Viva :: said...

sedapnya..takyah diet dh, sket je takpe..

Lyn Yusoff said...

sedapnya..
tapi lyn tgh diet

ZazaMyMoon said...

nampak mcm sedap gilss..
ko tanya dia ambik order tak?? aku mauuuuuu

Kira Sakura said...

akak menyusu badan takpe je makan byk2 *hasut* sebab kita pun sama hahahahaha :p

Mimi Azirah said...

kalo yg nih diet sy pun ke laut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang