thumbnail

Friday, May 30, 2014

Segmen | Blog Review By Eraz Fadli





ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
| Ceritakan di sini |

Blog santai, isi yang ringan tapi best dilayan..hehehe..lagi lagi kalau ade gambar Zara!
Simple is suka blog Eraz sebab tuan empunya blog sangat sempoi dan tak sombong walaupun dah tahap otai jugak nie..followerrrr pun dah riban-riban tapi tetap tak riak!
Its is so good!Nampak humble disitu...

Keistimewaan blog sendiri - 
| Ceritakan di sini | 

Blog ni?Ermm...ape nak cakap..kadang-kadang serius, kadang-kadang asyik citer pasal anak, kadang-kadang citer pasal cuti/hotel/ makan tapi ehh...dah lama tak bercuti nie!Tunggu ye..
Blog ni tempat share everything..dari anak sakit, ke tempat makan sedappp, hotel mana best..boleh la dijadikan bahan bacaan setiap petang sebelum balik keje..hehehe..
Ishh..tak kuasa la nak puji blog sendiri..Eraz baca & rasa la sendiri blog ni mcm mane ;)


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen babe, iolss datang dari segmen yang sama... *_^

ZazaMyMoon said...

mudah2an ko menang besar Wa.. aku ni pemalas sket nak join segmen2 ni.. hehe

Mia Kassim said...

Selamat bersegmen Idzwa :)

Nad MamaZN said...

tak reti bersegmen...nnt la bila free bleh kot join gal

asyifa mustaffa said...

Blog da kembali suam2 kuku...segan nak diriview...huhuhu...

julia jamaludin said...

singgah tinjau-tinjau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

julia jamaludin said...

singgah tinjau-tinjau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

Flawless Sakura said...

singgah dari segmen yang sama ^^
good luckkk :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang