thumbnail

Monday, May 05, 2014

Selfie..Selfie..


Sape suka selfie angkat tangan?
Haa...tak nampak!
He..he..he...mane nak nampak sebab aku sorang je yg angkat tangan!

Yupp...aku ntah kenape ntah suka selfie ni..mcm org takde keje..
Masalah sekarang ni, aku suka selfie dan aku suka paksa orang selfie dengan aku sekali..
Hahahaha..kebiasaan yang kene pakse adalah kawan gaduh aku la..Eady la sape lagi!
Selain dari tu anak-anak memang laju je kalo mama dia cakap "cepattttt nak tgkp gambar!!"

Mangsa paksaan!

Kene paksa selagi tak senyum selagi tu aku amik gambar, maka sekali shoot terus senyum mangsa paksaan..keh..keh..keh...

Alohhh gambar pecah plak!

yang ni gambar pagi semalam, mase tunggu doktor kat pusrawi, muka pun tak make up..

Ohhhh yang ni hari ni, pagi ni kejap tadi!

ferasan giler!bluekkkk....

Ehh...jom buat keje la!
Hari ni busy skit..ehh mcm busy bnyk je ni..ade mcm-mcm urusan.


nota kaki : korang suka selfie mcm aku tak?

30 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good moning
singgah pagi isnin

pena rozie said...

selamat ari isnin... kerja3....hahaha...

Sukma Haron said...

salam di pagi isnin.....

ZazaMyMoon said...

suka tu suka.. tapi tah kenapa bila tgk org lain selfie baru aku sedar diri kenapa aku tak selfie mcm orang lain.. hahahaha

Tina Othman said...

Suka je hehe

Nad MamaZN said...

tak suke sorg2, segan hahah
klu ngan reramai suka la :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comel :)

Nieyl said...

nieyl pun sometimes klu dtg gler selfie tuh...mmg selfie je x benti..klu dtg mls nyer..mmg de laaa.:)

aIEn said...

salam & morning =)

hihi..kt pun suke selfie ^___^

Ayang Noorainie said...

rasanya yang kaki gamba sume suke selfie..

tp kite lain skit..laki kite lg suke selfie dri kite..tak caya cer tgk blog die http://itsmepuex.blogspot.com

die raja selpi..sume gamba selpi diri sendiri..

kite queen selpi je..hihihi..

lieyalatif said...

saye! saye! (angkat tangan tinggi2!!) haahahahah lieya pun gile selfie gak....adoii penyakit dah skrang nie heheheeheh

Mia Kassim said...

Kadang2 suka kadang tak suka.....ikut mood gitu...hehe

Mar Mansor said...

agak malu nk berselfie nih..kalo ada pon sekali 2 jek..tu pon malu nak tayang kat org..huhu

Falsya said...

Mcm majority suke selfie jer..heheh..nasib baik la kemere hp boleh pilih nak pakai kemere dpn or belakang..so boleh kaver2 skit..;)))

msredcheesecake said...

akk kurang sket nak selfie ni...hhee

HeNRieTTa JoSe said...

Xpe..mangsa paksa rela jerr tu...hehehe...rietta xmnat selfie...tapi selalu jd tukang amek gambo org...hehehe...

Umi Qi said...

Akak comel...nanti amik lah lagi selfie byk2 hehhe

Kira Sakura said...

kena selfie sebab bila pegi mana2 segan nk mntk tlg orang tangkap kan hihihi

Kesuma Angsana said...

hehehe.. sweet sgt !

Diana Rashid said...

sama macam saya dan anak dara saya la..heheh..suka selfie..tapi tak de upload kat mana2..cuma share kat sedara2 je..kat inbox fb..heheheh..

Khir Khalid said...

Saya pun kdg kala suka selfie jugak.. tp ramai2lah.. :D

Bitt (double IS) said...

selamat pagi..tapi pagi selasa akekekke la ni la baru boleh hadap blog...kalau dah time2 gini nak selfie memang seremmm je..akekekekkee

Bitt (double IS) said...

owh lupa singgah sini kol 4:30am uuu!

Bitt (double IS) said...

owh lupa singgah sini kol 4:30am uuu!

Cik Puan Rara said...

kakak sy ni cantik.selfie pon org suka tgk =)

Myra Jay said...

Hheee, kena ada monopod baru senang selfie.. :)
Myra tak berapa reti nak selfie bagai :D

::EIDA:: said...

selfie dimana mana hehehhehhee

- dieyana - said...

baru nak mencuba2..syok jugak rupanya eh! hahahah...time perasan lawa, cuba2 la jugak berselfie..kahkahakah..;-))

adianiez AIDA said...

aida suka selfie secara berjemaah dgn anak-anak :-)

Cik Itah@RRP said...

salam. yeahh selfie selfie selfie! ehhehe :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang