thumbnail

Thursday, May 15, 2014

Spontan Khamis Ye?


Spontan la sangat ni!
Menaip pukul 4.30 pagi ape kes?

Taken pukul 3:20 pagi > sengih serupa tak bersalah!

Yeee..ko mampu tengok budak ni sengih gelak-gelak macam tak bersalah je pukul 3 pagi?

Geram hokey..geramm..dah bape malam macam ni!Asal pukul 1 pagi je dia start dah meligat dalam playpen dia siap berdiri, yang jadi masalah kalau orang tak tengok dia tak hadap dia, dia bantai jerit-jerit!Huh...suara dah la kuat tak sepadan orang nyerrr...eeee..geram hokey..

Tadi..pukul 4:20 pagi baru tido balik..itu pun sebab puas dah gomol dia yang penuh air liur tu sampai dia rimas dan nangis..ha..ha..ha..padan muka!Penat nak tunggu dia penat..

Main..main..susu!Main..main...susu!
Ingat dah susu nak tido balik tapi takkk...dia charge bateri je!

Kiter bebel dia gelak..kiter marah dia kelip-kelip mata..kiter cakap dia sengih..haishhh..

Dik..kalo lunch time mama boleh tido takpe jugak..ini lunch time pegi ke awak jugak, nak hantar abg Syahmi ke bas lagi..isk..isk..isk..dera sungguh laaa awal ni!
Tengok la..malam ni kalo awal buat lagi mama cium awak sampai nangis lagi!Padan muka..


nota kaki : nak suruh mama praktis bangun sahur ke ni dik??

25 comments:

Nieyl said...

huhu~class taip kol4 pagi...
nieyl time tuh tgh mimpi ke korea..:P

Izzati Amira said...

comelnyaaaa!!

4 pagi masih berdengkur lagi.. haha

Fiza Rahman said...

Dak domok kejut soh solat tahajud tu...ekekeke...

Sebijik mukak mama lah dik ☺

Nurzakiah Hanum said...

COMEL SANGAT2

Nad MamaZN said...

bagus jugak tu.. kasi prektis bgn sahur.

::EIDA:: said...

dia suh mama prektis sambil2 puasa sunat kahkahakahkahkahhh

Anizz Annisa said...

comelnyee awkk.. :)

lieyalatif said...

hah 3 pagi tak tdo lagi? siap tersengih ceria hah....adoiii mau jadi panda mate omak ko nak oiiii hahahahaahah

Kakzakie said...

Dah mula bangun sebelum subuh memang betullah nak latih semua org utk bersahur. Tak lama lagi kan nak puasa. Nampak gaya tahun ini sahur ramadhan tiap hari ada 'tangan kecik' ikut sahur bersama:)

Ayang Noorainie said...

panda+koala eyes mode is oN bebehhh...

Eye_nee said...

dah 10 thn dah tak merasa semua ni..cukup time tido lenaaaaaaa jerrr...zzzzzzzzz.....hehehehe...

sudipVSsenduk said...

amboii.. gigih mama menaip 4.30am ya, hebat :) hahaha

msredcheesecake said...

hheee...pe lagi..dah alang2 bangun malam tu, ajak dia zikir...

QasehnyaRania said...

hihi.iye kot nak prektis mama bgn sahur.
panjang sengihnya..

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...betul la tu nak suruh mama dia praktis nak bangun sahur nanti...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...betul la tu nak suruh mama dia praktis nak bangun sahur nanti...

IDAZS said...

peralihan masa. biasalah tu.. daku dah alami dh fasa tu.. hahahahha

Cik Puan Rara said...

hahahaha yeke kak.bertabahlah kak.siang dh tido banyak kot kak.

adianiez AIDA said...

alahai senyuman nyer di pagi hari ha haha... memang betul la tu dia nak train mama dia sahur :-)
sib baik izzat tak meragam gini hi hi hi...

Izzahhh said...

Assalamualaikum. Singgah sini.

Jemput join ga ni. http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

Pha Is said...

pergh.. aktif malam. nocturnal ni.. hehehe

ZazaMyMoon said...

hah??? 3.30pagi muka ceria macam 3.30thari kau dik..
tak apa wa.. biar kecik2 ni dia practice dulu.. jangan dah besar sok dia jaga tengah malam gi clubbing, lagi haru dibuatnya.. hehe

ros_reeza said...

Practice make perfect kak... Hihi.

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks adik..segarnya mate...tahu la awk to comei....tapi kku dah pepagi buta mangun, sian mama adik...tapi comei tetap comei....jgn la marah dia...sian dia...hehehe...

Kira Sakura said...

memang tak menahan kak. kira yang uwais takmo tido dah pukul 11 lebih rasa nak tarik2 semua rambut sendiri ini kan pulak akak huuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang