thumbnail

Tuesday, June 24, 2014

Bukit Gambang Resort City - Arabian Bay Resort


Sambung sini dari part kami bergerak dari kl.
Kami check in di Arabian Bay Resort - Studio Room dengan pakej water park.

Harga jangan tanya aku ye sebab ini semua bayar melalui badan kebajikan office Eady :)
Dah nama familyday kan.

Selamat Datang ke padang pasir..hahaha..takde lah..ini gambar Syahmi yang amik.

Minum dulu sebab cuaca panas berdeting!

Jom la cuci mata tengok Studio Room  di Arabian Bay Resort, BGC.


macam biase

benda ni penting untuk aku

bersih

macam biase lagi..cuma takde berus gigi

peti ais yang tak sejuk dihari berkenaan tapi itu bukan masalah buat kami ;)

Tak minum pun sebab waktu pack giler..

budak yang takde masalah nie..

anak abah


Post wajib..hahahaa..selftimer je!

Bagi aku bilik dia biase-biase je la..takde yang istimewa sangat la.
Sebab yang penting kat sini bukan bilik tapi theme park & safari park tu.
Lagipun takat 1 malam aku tak cerewet sangat la bab bilik, yang penting bilik air kene bersih bilik pun bersih dah okey dah kecuali aircond je tak sejuk 2 hari tu. Ntah sebab cuaca panas sangat ke atau sebab aircond tu tak diservis ke aku tak tau. Aku syak sebab cuaca.


Korang..kalau nak tengok harga atau gambar lain boleh pegi ke web Bukit Gambang Resort City ni ye.Ade macam-macam promotion kat situ.

Arghh..tak sabar nak update citer water park!SYOK giler wehhh...!!


nota kaki : makan pun so-so je ;)

28 comments:

Jueliza Jamani said...

memang econ poblem.. aku sampai letak card tu jer... nasib ada kad tu 2.. huhuhuhu..

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

~ yus ~ said...

seronok keluarga bahagia Izwa. kak yus pun dah pernah sampai Bukit Gambang Resort ni. Memang best!

ZazaMyMoon said...

sakannnnn korang anak beranak kannn.. tk kira percutian familyday opis ke, family day buat sendiri ke tapi TETAP BERSELFIE ai loikee

Kakzakie said...

Amboi adik macam tahu menikmati keseronokan punyalah mengekek dia atas katil ye:)

Gambar last kakak suka tengok - sweet sangat!

Mimie_Zatun said...

Happy family... hehe

Eye_nee said...

Yg penting Bilik tu Free kan beb...setakat nak tido semalam apa ada hal kan...dah cukup ok dah bilik tu...riview theme park pula nnt yer...

NM03 said...

oo gini studio dia eh. aku pegi lu dok apartment.

bilik avillion tu bilik standard je noks

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya pernah pergi carribean je ...o.k la best jugak la ... sebab masa pergi tahun lepas musim hujan..mmg sejuk :)

Mimi Azirah said...

waaaa...mcm best aje nih...masuk list tpt yg nk terjah

asyifa mustaffa said...

Gmba wajib ye anak beranak..:)

Cik Puan Rara said...

akk pakai tripod ke tu?

Montana said...

kemaih noo bilik ni...sempoi

Mrs Little Voice said...

yg penting budak2 riang gembira...

Ann said...

cepat cepat update cerita waterpark die kak..nk tau jugak best ke tidak..

Cik Itah@RRP said...

salam. rasa seronok je tengok akak n family :))

haidar abdullah said...

errm. gambang ya? tak pernah pergi lagi. Mesti menarik!

sue zainun said...

bawak anak2 mandi manda sini memang best la kan..xberkesempatan pergi lagi walau dah merancang 2, 3 x ..huhu

:: Cik Viva :: said...

suka tengok gambar last tu..

Kira Sakura said...

reti pulak tu dia duduk diam tengok kamera. (sebab self timer kan) kalau uwais takde nya lah. kamera klikkk dia hilang kemana dah =.=

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Alolor.. comel betul anak2 izwa tau.. pandai posing pulak tu.. anak2 akak kena tuisyen dengan anak2 izwa bab pose dpn kamera ni ha..ha.. tq atas perkongsian.. ada rezeki boleh kami ke tmpt tu juga.

ain.ya.nun. said...

Betul, betul betul, makan dia pun biasa2 je.

MaMa MuRsYiD said...

belum penah sampai lagi sini.. singgah n follow sini.. salam kenal

Aziela said...

Bolehlah kan....

Falsya said...

Penginapan xpenting janji toilet bersih..samaaaaaa..hehe..janji dpt spend time ngan family..kan kan kan..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..
Happy family..

Fiza Rahman said...

Apa lah yg suka sgt dak domok tu ☺☺

Ok. Nak sambung baca entyr water park plak.

::EIDA:: said...

haaa abah careno pun update die pergi sini. xjumpe ke korang? hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang