thumbnail

Thursday, June 12, 2014

Impiana Resort Cherating


Okey, ini bukan aku yang pegi ye tapi kakak aku yang pegi bulan Mac haritu.
Cuma aku nak share kat sini sebab rasa rugi tak beritahu korang kat sana cantik sangat view dia. Aku yang layan gambar dia pun rasa melambai-lambai sangat angin bayu Impiana Cherating ni.

view dari luar nampak macam old skoolkan?

Tapiii...sabar dulu!Kiter tengok ape yang ade kat dalam tuh!

Lobby Area



Area Lobby

Menariksss kan?

The Bilik..hahaha..suka hati aku je!

nice right!

Standard Room rase nyer ni

view siang

but malam more romantik kan?i likeee :)


Macam biase


Jom kiter cuci mata kat luar pulak!

The Pool

besar kan?






Kalau ade anak, pool adalah benda yang paling penting buat semua mak bapak, setuju?
Okey, jom kiter jalan lagi ke pantai pulak.
Hotel ni dekat sangat kot dengan pantai sampai berjalan pun tak berpeluh!Ehh..tipu la tu, dekat memang dekat giler tapi tetap berpeluh la sebab panas pantai..ha..ha..ha..











Diberitahu, pantai kat sana bersih tapi ombak agak besar..
Mungkin sesuai main-main pasir kat tepi pantai je la kot.

So korang kalau nak tau harga boleh la ke web Impiana Cherating , mane tau ade offer ke.

Aku ni cuma kongsi gambar yang menarik ni, sayang kalau tak kongsi!
Sebab kakak aku kalau amik gambar cantik la dari aku yang amik!Hahahaha..


nota kaki : hujung minggu ni nak minta dia amikkan gambar kami!Yayy...

28 comments:

iduraz said...

impiana mmg best n cantiks..makan pon sodapp..kita pergi kursus jpa dulu skali..pastu tak merasa dah.huhu..erk..dekat juga nk g makan satarrr..

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Lynda Che Lah said...

dah pegi! mmg best..tenang..dok sana 3 hr..kami anak beranak tido je..hihi..

♥ Vna ♥ said...

aaaahhh kenapa kamu izwaaa? buat ku terkenang aje..

rindu lah pulak dgn impiana cherating...pegi dulu masa Kira baru bertatih nak berjalan...still sama pemandangan dia...ahhh rindu ahhh!

Fiza Rahman said...

Bestnya. View cantik. Bilik pon cantik.

HijrahKuKeranaMu said...

cantiknya

Nuriesya Nadia said...

Cantik !! Rasa nak pergi je sekarang ni. :D

lieyalatif said...

very nice place to go lah...okey2, dah masuk dlm list cuti2 malaysia lieyalatif!

nieda said...

wow cantik..

Mila Ahmad said...

Semalam ada blogger review hotel ni, cantik gilaaaa tapi ada satu bilik tu 1 malam je rm1.2k arghhh pengsannnn tercekik halkum kita heee~

mama tisya said...

tu la cantik tmptnye...aritu stay otel dkt ngan impiana...hehe...impiana bila ntah nk stay...hehe

msredcheesecake said...

yg paling geram pool tu...mak budak pon suka

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pergh..mmg cantik gambar-gamabr ni :)

Khir Khalid said...

Wow... menarik.. suasananya pun amat menenangkan.. best klu dpt bercuti ke sana tu.. :)

sudipVSsenduk said...

terasa-rasa sejuk angin pantai menghembus sampai ke sini... Oh, aircond rupanya.

Nad MamaZN said...

nak p cuti2 ek? bestnya...!!! hukhuk :(

ZazaMyMoon said...

cantik tempat ni.. rasa mcm melambai2 angin bayu jugak utk aku kesana. hahaha
tapi laki aku baru je hink2 kata ajak pergi Duta Sands Beach Resort kat kuantan.. acaner tu????
perlu ke aku membantah?? muahahaha

Nieyl said...

Nampak pun ok..bilik die pun ok je tuh tgk kan...boleh la rekemen kat org nant..:)

ros_reeza said...

wah..syoknya dapat gi holiday :)

Sidratul Muntaha said...

dah 2 kali pergi
1 amik deluxe, 1 lagi family

- dieyana - said...

wah..cantiknya dik...mcm best aje!

Ayang Noorainie said...

nyaman sungguoh la impiana resort ni..

dulu gi cherating dok suria cherating..pon nice jugak..

Knor said...

pernah pergi sekali aje..cantik view..

Mimi Azirah said...

Aah la dr luar mcm old skool xsgka dlm die menarik giler

KhaiZa said...

cantik sangat view dia.. rasa tenang jer.. boleh release tension kat sini..

selalu balik kampung lalu cherating tp tak pernah singgah..

hainom OKje said...

Mmg cantik Idzwa....nyenyak kalau dpt tidur tu hehe

Myra Jay said...

Tenang dan mendamaikan..
Syoknya kalau dapat berehat disitu.

Myra Jay said...

Tenang dan mendamaikan..
Syoknya kalau dapat berehat disitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang