thumbnail

Friday, June 06, 2014

Mencari Model Urban?

*blogspotproblemkeharini??*

Ohhh..ini adalah impian mama sebenar nyer kakak!
Mama teringin jadi model muslimah majalah walaupun mama tahu harapan itu tipis sebab mama terlalu "tinggi"! Tapi...belum terlambat untuk sapa-sapa nak offer aku jadi model muslimah untuk raya ni, aku anak beranak boleh je..sila e-mailkan permintaan pada e-mail yang tertera disebelah ye...hahahahaa... :D

Okey back to bisnes, serius skit izwa..

Semalam cikgu Sufiya whatsapp aku gambar Sufiya tengah make-up, aku tanye la ade event ape?Dia kate ade catwalk for kiddos kat lobby office aku je..wahh..ini sudah bagus, senang skit aku nak turun lunch nanti untuk event tuh then terus lari menyusukan Syakirah.

Sufiya ni memang berani ke depan kalau di suruh, jangan Syahmi pemalu habis si bujang tuh!Jom kiter layan model cilik mama abah nie. 

Gigih bersabar ni

Dan lagi

tanpa lipstik

Model Urban berTurban !

Dengan kawan-kawan

Model cilik

1st model yang naik pentas

Impian mama ni kakakkk..hahaha..

Berdiri sementara tunggu yang lain naik catwalk

Kesemua nya

Pose macam ni tak payah nak ajar, tgk mama dia je dah cukup.

Kat sini ade showcase sempena Negeri Johor, so semua usahawan dari negeri Johor berkampung kat sini, last week Negeri Terengganu.Next week tak tau negeri mane pulak.

So korang, kalau berkesempatan masuk KL hujung minggu ni boleh la singgah ke Medan Mara untuk showcase ni, ade mcm-mcm produk dari Negeri Johor ye.

Dari pakaian sehingga ke rencah Mak Pon yang femes tu pun ade!Datang la sini beramai-ramai.Boleh shopping baju raya.Kuih raya pun dah ade boleh tempah kat sini.

Last week kami mentibai kepok lekor dari Terengganu, so minggu ni kami mentibai makanan Johor la pulak.Ehh..mentibai ni beli ye bukan free walaupun kami staff...


Info untuk tempahan

nota kaki : so...ade sape-sape nak offer kami?ha.ha.ha.ha...

31 comments:

Fiza Rahman said...

Sengih² aku tgk gambar ni. Comel betul dorang. Tapi si sufiya dah ada gaya jadi model. Posing pon macam mama dia...hehehe...

Babe, apsal ko nyer blog tak update kat aku nyer bloglist? Kat bloglist masih entry ayam limau tu.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi cik Pia bukan main comel lagi..dah jadi model ye kamu...good luck la ngan karier baru ni ..hihihihi

Nurzakiah Hanum said...

amboi comelnya dia

Nieyl said...

hamboi...catwalk die yea...
nnt besar leh la jadi model muslimah...:) cute...

SYANI said...

Amboi... comelnya model cilik ni...

IDAZS said...

Amboiiii...kemain dak kecik ni.. jomla la kakak pose semama...hehehe

Knor said...

seksinya..lentok mak cik tgok..

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

Aziela said...

Wahh...confirmmmm ada talent. Dah boleh start masuk grooming class dah nie.

ZazaMyMoon said...

semoga impian kau menjadi kenyataan satu hari nnt yer.. hehehe
Eh kakak sufiya mcm dah biasa je aku tgk gayanya.. elok je tadah muka utk dimake-up.. hehhee

Sukma Haron said...

comel jer....

Nad MamaZN said...

mak x dapat, turun kat anak, hehe..
glemer uols pasni, jd manager anak kekeke..

Hanim Hashim said...

tangan tu tak lepas dari pinggang ye hehehe :D

Eye_nee said...

Amboi silang menyilang kaki anak dara kecik ni Posing..kalah mak dia yg terlebeh tinggi tu..oopps terlajak sudah mulut ni...hahahaha...

ecah khalili said...

alahai..comelnye..melentikkk..hehe..sronoknya dapat asah bakat anak dari kecik..
**done follow sini
http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/genap-32weeks-kaki-membengkak.html

Tihara said...

comel sangat2 :)

Mila Ahmad said...

Alololo cute sgt nampak macam dah besar sgt.

::EIDA:: said...

amboi kaki! amboi senyum... jadik model muslimah yee sayanggg ;))

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

dah ada gaya dah tue.. comel mcam mama dia jugak.. =D

el said...

fuhyoooooo cun giler kakak ni boleh kalahkan mama dia ni haha

Cik Itah@RRP said...

salam. wahhh..bergayanya mereka semua..hehe kecik kecik pun bole tahan jugak :)))

QasehnyaRania said...

pndai sufiya bercatwalk..mama x dpt anak dpt pon jdi la kan.hihi

blh la singgh ni.

Falsya said...

Comelnyeeeee kakakkkkk..pandai betul posing..

norh said...

hehe..memang ada bakat jadi model ni..hehe

Mia Kassim said...

Amboi mmg ada bakat terpendam ni .... menurun dr mamanya :)

adianiez AIDA said...

sungguh chumel!!!

ros_reeza said...

comel je semua :)

Bitt (double IS) said...

memang berbakat sufiyyah nih...

Mohd Billy said...

bakat anugerah tuhan..alhamdulillah
-sedekah nuff :)

Mimi Azirah said...

Samalah sy berangan gak nak msuk.majalah....tp xbrni nak ke depan...hahaha

hainom OKje said...

Bakal jadi model terkenal ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang