thumbnail

Thursday, June 26, 2014

Saya Sangat Suka Dibelai!


Hari ni hari report kad Syakirah Irneena.

tengok la dia!

Kami selfie!Its hobi..hehehe..

Yang tertera

Ulasan ibu Fatin : suka dibelai, suka dipangku & sangat manja..ok sangattt-sangattt manja ni!

Masalah : emosi bayi tidak tenteram, kerap bangun tido, sering merasa sedih & tidak minat bermain...grrrr...mana nak tenteram mana tak nangis..asal ibu Fatin bangun je dia nangis, asal ibu Fatin hilang dari mata je nangis...grrrrr...manja gila ok!Tido pun nak ibu Fatin letak tangan kat paha atau badan... T_______T sekarang dia buat kat Ibu Hani dia pulak macam nie..kerkerker..kadang-kadang Ibu Fatin dia curi jugak dia..he..he..he..

Manja sangat punnnnn budak ni!!Grrr..


nota kaki : esok report kad abang Syahmi pulak..ehh..sekali dengan birhtday abang Syahmi esok ;)

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya dia

Ratu Hatiku said...

Cute sgt.. Oo manja ya.. meh auntie nak belai.. :)

QasehnyaRania said...

alolo manjanya dia :)

Kira Sakura said...

Wahhh syoknya kak siap ada report kad. Xde la diam membisu mcm taska lain kan.

Kata adik mesti la manja. Mama ni xpaham la kata syakirah. Hahahahaha :p

Mila Ahmad said...

Amboi kemain sukanya diaaaa nganga2 mulut tu..

Nieyl said...

hamboi..bukan men suke die yea...manje...:)

safurara said...

skrg ni mmg semua budak ada report card eh kak.sy tgk kwn2 sy pon ada gak.

ZazaMyMoon said...

Ehh ko pun ada report card day jg ke dik mok.. kelasss kau hehehe
Biarlah dia manja puas2Wa.. tahun depan dah nak dpt adik.. oppsss.. hahahaha

maszmadi muhamad said...

suka di belai yerrr, dapat kat auntie masz ni kang auntie geget2 dia..... grrrrr

Falsya said...

Wahhhh, siap ade report kad..report kad pun ala2 manja je dgn ayat gitu..ahahah..

Khir Khalid said...

Suka tengok baby... comel.. :)

nieda said...

comel..baby mestila nak dimanja. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Bdk comei yg manja...suka bangun tdo?aiyok....skank tdo la puas puas adik...kang dah tua mcm untie rietta xckup tdo taw...hehehe...

Fiza Rahman said...

Geram btul tgk ko dik. Manja ikut sapa nih. Ikut mama erk.

Tak tenteram kenapa dik mok :-)

Z@i Z@mR33 said...

ada repot kad.kelassss...klau anta pengasuh biasa xda bnda2 tu.nk kena tnya br ckp

fazitaismail said...

Wahh siap ada report kad lg..syok jgk tu kan..manjanya dia..

Selamat berpuasa dari fazitaismail sekeluarga..

Bitt (double IS) said...

alahaiii comelnya...kecik2 pon ada report card yer..hehehehe

Mimi Azirah said...

alahai sweet je kecik kecik ade report kad..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang