thumbnail

Tuesday, June 17, 2014

Teaser...Thistle Port Dickson


Aaaa...saya malas nak cari idea!
Macam mane ni?

Thistle PD

Komen pendek takat ni : best giler!

Ape yang aku baca orang complain satu pun tak kene kat kitaorang.
Tunggu nanti aku cerita ye!
Itu pun aku kene tunggu gambar dari kamera kakak aku :)


nota kaki : pendek kata - nak pegi lagi!syok giler..

29 comments:

Nieyl said...

ha..x sabar nak dengar cter nie...:)

Nurzakiah Hanum said...

wow

Rozita said...

akak dah jejak tempat ni untuk meeting..makanan sedap :)

mama tisya said...

best2....nanti share ek apa yg org komplen tu

Cik Puan Rara said...

nak kena babap ni! panjang sket panjang sket! hahaha

Fiza Rahman said...

Cantik view. Cepat sket story mory yerp.

Mia Kassim said...

Ok .... kena tunggu entry seterusnya ni :)

Wak Gelas said...

wahhh

SYANI said...

Tengok gambo pun dah nampak cam best.. Cepat citer ye...

Nad MamaZN said...

citer, citer! :)

Kakzakie said...

Alhai intro tu yg buat kakak tertunggu. Nak tengok anak-anak punya muka happy macamana.

NM03 said...

ko tau, aku bagai nak giler meroyan sebab tak dapat booking hotel ni utk bufday qausar tau. fully booked gitu! aku pun heran naper penuh padahal aku nak khamis jumaat ni. cuti sekolah pun dah abes.

nyampah sebab tak dapat. klu tak n3 kita mesti sama. hahaha

so aku amek hotel lain lah... nogori yang samo gak. hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Luasnya pool tu.. best mandi tu :)

asyifa mustaffa said...

Apa yg bestnya?

LYAfrina said...

Ni mesti pcutian bru2 ni..
Itulah.. mybe y tkena tu.
Kbtulan tjd kat dia org kot

sue zainun said...

wowww..nampak pun dah best..:)

Nana Aris said...

bestnya nampak swimming pool tu..

Berminat dengan supplement daripada Shaklee?
Visit http:://ainasuraya.blogspot.com untuk best offer, free consultation & the best service

TQ!

❤Kamsiah❤ said...

ada gambar awak mandi berbikini tak hehe...

:: Cik Viva :: said...

Tengok gambar pun dah tau best...konfem berendam sampai malam..hehe

IntaNBerliaN said...

cantik..!! tapi ntah bila la dpt g PD ni... btw, brp rm semalam yer

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya pernah lalu jela sebab stay kat kondo TNB haritu..kan sebelah thistle :)

lieyalatif said...

org kate thistle JB best...PD pun okey gak kan?

ZazaMyMoon said...

Ok nxt time kalau ko nak pergi jgn lupa bawak aku skali.. hehhee
cepat la up cerita. x sabar aku nak tau.. ai tak sama dengan u.. I belum pernah sampai tempat ni okeh.. muhahahhaha

::EIDA:: said...

kemain teaser bagai kak!! cepatan updateeeeeeeee

Nuriesya Nadia said...

Yeay ! Nak pergi jugaklah nanti. :D

Daddy Ziyyad said...

yeay!! tepek gambar byk2 ya

Montana said...

wowwwwww bestttttnyaaaa

PoohGumux said...

wow...best nye pool die..

Kira Sakura said...

Cepat sikit sambung ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang