thumbnail

Monday, June 02, 2014

Yang Ke-8



Love me or love me not!yay..

02.06.2006


Happy anniversary yang ke-8 buat kami!Alhamdulillah, syukur..

Alaa..baru 8 tahun tapi rasa sekejap je masa tu berlalu, rase macam baru jek bernikah tapiiii kalau waktu bergaduh rasa macam lama gila dah 8 tahun tu!Ha..ha..ha..aku la tu suka cari gaduh dengan dia.. ;)

Apa nak cerita? Kami orang yang biase-biase je, sederhana..jadi kami sama macam orang lain berharap dapat bersama sehingga ke nafas yang terakhir (doakan kami ye) dan aku harap takde sapa curi dia dari aku..hahaha..ye la dia je yang aku ada buat kawan gaduhhhh..takde dia sunyilah hari aku ;) 

Nak puji dia kang ade yang jelly sampai muntah pelangi tapi nak bagitau jugak yang Eady ni seorang lelaki, suami & abah yang baik sangat. Mungkin sebab dia datang dari keluarga yang sangat-sangat baik (Terima kasih mak abah mertua sebab jadikan dia insan yang berhati mulia)..

Ehhh...jangan korang ingat..elehhh macam la baik sangattttt...ada!ade je buruknya, almaklum la kita kan manusia biasa tapi kebaikkan dia melebihi yang buruk tu okey..
Uhhhhh..kalau ikutkan aku lagiiiii banyak buruk lahhhh dari dia...ye ye sekurang-kurang nyer aku mengaku ;) *he.he.he.haiii..abang!*

1 je la nak puji dia sampai langit ke-7! Tahap kesabaran dia memang tahap dewa lah, itu aku tabik spring! 
Kalau ikutkan kita orang ni bagai langit dan bumi perbezaan nyer..boleh dikatakan semua tak sama, baik perangai, baik cara, baik hobi, baik aktiviti, baik diri tu takde yang sama..tapi mungkin sebab tak sama tu yang buat kami kekal bersama..kot?

Again, happy anniversary yang ke-8 abang!

Ohhh..ingatkan hari ni nak cuti, mcm biase celebrate berdua dating-dating 
tapi tak jadi cuti sebab Syakirah tukar kelas harini, tukar ibu baru makna nyer harini penuh drama swasta menangis tahap dewa..huhuhuu..

Panjangkan jodoh & kasih kami..

Kiter hutang dulu ye bang dating tu ;)
Ok..i lebiu so much!


nota kaki : korangg..jom share gambar kawin!aku suka tengok gambar org kawin :) berseri-seri u!

28 comments:

Nad MamaZN said...

happy anniversary! moga bahagia hingga ke syurga ;)

Fiza Rahman said...

ALhamdulillah...dah 8 tahun yerp.

Happy anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia till jannah ☺☺

Ayang Noorainie said...

dh wish kt fb tp tetapp nak jugak wish kt sini..wajibb..

to iwa n hubby, selamat ulangtahun yg ke-8..semoga diberikan kesihatan yang baik dan kekal bahagia hingga ke syorga..

jawapan ikhlas, aritu jumpe eady secara live mmg tak dengar langsung suare die.. emas sungguh suara die eyhh....hahaha...senyummmm jekk sepanjang masa sambil kendong dak domok tuu..u are soo lucky to have him as ur soulpartner..

pena rozie said...

Selamat ulang tahun.... Mmmm blh tak nak curi anak no 3 tuh.... Hahaha

Kakzakie said...

Kakak tahu Idzwa mestilah tak mahu puji diri sendiri. Tapi mata hati kakak dpt baca Idzwa juga isteri/ibu yg baik pada keluarga..

Happy anniversary dear..

ps: siapa yg jaga adik pulak sekarang ni?

Lynda Che Lah said...

Happy Anniversary..Didoakan smpi Jannah..gaduh-gaduh sikit takpe..hehe

mama tisya said...

happy 8th anniversary...sama thn la kita kawin..tp kita ogos nanti...nk tgk gmbr kawin bole jenguk blog label anniversary...hehe

IDAZS said...

happy anniversary dear :)

aizamia3 said...

Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..
Moga kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian..

psstt: gambar kahwin kita.. kena tunggu tahun depanlah.. ekekeke..

HeNRieTTa JoSe said...

selamat ulang tahun perkahwinan akk....moga bahagia hingga ke sana....

Cik Itah@RRP said...

salam. selamat ulangtahun perkahwinan kak :) semoga berbahagia hingga ke jannah..amin

Mia Kassim said...

Selamat menyambung ulang tahun perkahwinan idzwa...
Semoga berkekalan hingga ke jannah ... amin :)

Daddy Ziyyad said...

happy anniversary!!

lebih kurang sebaya usia perkahwinan kami...saya kawin 13 may 2006

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy anniversary..moga bahagia till Jannah..

Julia Johari said...

awwwwwwwww so sweet lah sis...suka baca heheh...sama lah julia pun...angin pasang tu tetap tak surut2...suami gak penyabar...hehhe

Tihara said...

selamat ulangtahun perkahwinan, izwa maintain je kan.. :)

el said...

epi nbeseri2 uols smoga bhagia hingga ke jannah amin

aIEn said...

happy anniversary!
moga bahagia hingga ke syurga =)

Kira Sakura said...

alhamdulilah dan tahniah akak dan suami moga berpanjangan hingga syurga sana nanti. amin amin

btw kenapa dak domok tue kena tukar kelas? tukar ibu?

Mimi Azirah said...

Semoga kekal hgga jannah

Mila Ahmad said...

Anniversary kita 1 jun kak hehe...Happy Anniversary kak :)

fazianbatrisyia said...

tahniah...& semoga bahagia hingga ke jannah..amin

Lyn Yusoff said...

Happy anniversary yeah..
semoga berbahagia hingga ke Jannah :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy 8th anniversary dear..=D

msredcheesecake said...

epi anibeseri... :)

LydSunshine said...

Tahniah sebab dah 8 tahun bersama. InsyaAllah akan bahagia ke syurga nanti. Ini doa saya.

Azmatun Ismail said...

semoga berbahagia hingga ke jannah

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semoga berbahagia selalu akak. Dah 8 tahun yea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang