thumbnail

Monday, July 21, 2014

Syakirah Irneena Turn 1!


Happy Birthday To U!

Happy Birthday To U!

Happy Birthday To Syakirah Irneena mok mok manja mama abah manja semua..!

Happy Birthday To U!

Yeayy..alhamdulillah..setahun dah masa berlalu.
Semalam 20.07.2014 Syakirah Irneena genap setahun, tapi kalau ikut bulan islam 11 Ramadhan haritu dah setahun dah :)

Takde apa sambutan pun, takat belikan kek makan la 3 beradik tu semalam.
Oh ye..abang Syahmi tak puasa smlm.

ais krim cake

posing je sebab 3 orang puasa 3 lagi tak puasa.

tak sabar ke dik?

nyums!~

budak manja nie!

Apa pun mama abah semua doakan yang terbaik untuk adik dunia akhirat.
Sihat-sihat sentiasa, ceria selalu, manja macam biase cuma kurangkan menangis bila orang takde depan mata..he..he..he..manja keledek sangat..nak orang hadap dia jek.

keluarga kecil kami..alhamdulillah..

Doa aku buat eady & anak-anak juga untuk semua..semoga sentiasa dibawah lindunganNYA, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik..


nota kaki : mood raya tak berapa nak ada.

34 comments:

Sue Bee said...

happy bday,gurl..yummy nya kek tu..

nooraini zubir said...

hepi 1st birthday to adik mok mok..semoga sentiasa kekal mok mok, sihat dan ceria sepanjang masa dan sentiasa dilindungi Allah swt..

teringat lagi thun lepas mama awak nak prepare makanan apetah tetibe awak dah nak kluar dah..hihi..how time flies very fast..



Kakzakie said...

Happy birthday sayang...

Kakak yg geram tu adik ni dah pandai posing Idzwa. Siap senyum menggoda lagi:)

faraherda.razalan said...

Dak kecit yg comel! Kek pun comel! Hehehehehe....comel! Comel!

SYANI said...

Happy birthday budak comey....

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...hepi besday gegirl yer...:)

Nurzakiah Hanum said...

happy b'day

Lynda Che Lah said...

manja keledek sbb bongsu kot..ehehe..ye ke..happy birthday comel..
pun takde mood nak raya :(

Jueliza Jamani said...

Happy besday mok mok...

Cik Itah@RRP said...

salam. happy birthday buat Syakirah..:)

Nuriesya Nadia said...

Happy birthday mok mok. :D

p.s : akak beli kek katne. sedap nampaaaakkk. ^^

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir syakirah..
Semoga menjadi anak yg solehah..
Berjaya dunia dan akhirat..

Nad MamaZN said...

hepi bday sayang! moga jadi anak yg solehah!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy birthday Syakirah!!! Semoga menjadi anak yg solehah dan memang akan ibu dan bapa yer sayang... =D

Daddy Ziyyad said...

happy birthday Syakirah!!!
anak bongsu saya pun baru sambut 1st birthday, 12 Julai lepas..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy birthday Syakirah!!! Semoga menjadi anak yg solehah dan memang akan ibu dan bapa yer sayang... =D

asyifa mustaffa said...

Happy besday Syakirah.!
Alahai...setahun dah ye dia...cpt sungguh rasa masa bejln...

aizamia3 said...

selamat hari lahir dak Syakirah..
Moga sihat dan gembira disamping keluarga tersayang.. ;)
muaahhh2...

aizamia3 said...

selamat hari lahir dak Syakirah..
Moga sihat dan gembira disamping keluarga tersayang.. ;)
muaahhh2...

fazianbatrisyia said...

Happy birthday syakirah...
keluarga kecil kena besarkan....

budak said...

Happy birthday. Omey angat lah syakirah ni :)

Siti Asiah said...

Epi Bufday Syakinah baby bam2...moga menjadi anak yg baik kpd mama & papa ye. Moga jadi anak yg solehah...;)

Kira Sakura said...

hepy besday sayang. moga sentiasa sihat, ceria, jadi anak solehah yang berjaya dunia dan akhirat,

sedapppp sgt nampak kek ituuu

Kayna said...

Wahh... Happy Birthday. Sedapnyer kek, terliur bulan puasa ni.. Hehehehe

mama leen said...

sedapnya... happy birthday syakirah..

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir Syakirah Irneena sayang. Smoga membesar sebagai anak yg solehah. bijak pandai dan sihat tubuh badan.

Sedapnya kek adik mok ni.

Zaza Abdul Latif said...

Adik MOK!!! HAPPY BELATED BIRTHDAY SAYANG... semoga menjadi kebanggaan keluarga yer.. muah muah muahh

LYAfrina said...

happy beday but adik....
olor.. dh 1 tahun pon.. moga trs mbesar bagaikn juara.

cantik kek aiskrim tu..n y pasti rasanya msti sedap sgt

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy Belated Birthday dear cutie

are_lin@yu said...

cepatnya dah setahun dah besar dah dia hehe

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat adik.. sedap kek tu..

Ibu Lala said...

Ahad ni besday en hubby. Tgh pening pk nak beli hadiah apa.

hainom OKje said...

Cantiknya kek Idzwa....HB adik!

Mimi Azirah said...

sekejap aje dh setahun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang