thumbnail

Monday, August 25, 2014

Havoc Bistro Kg Baru


Punya la lama nak update pasal ni..asyik la terlupa! Almaklum la banyak hal la sejak-sejak raya ni. Pegi Havoc Bistro Kg Baru mase bulan puasa, lepas tu repeat lagi tapi lupa pulak bila pegi makan nyer...huhuhuu...*faktorusiakot*

Nak share dengan korang, tempat ni makan sempoi je tapi sedap! Pada tekak aku dengan eady la :) dan kalau tak sedap takkan pegi dua kali ye dak?

Nak tau ape yang sedap?Ha..meh nak cerita! 

Roti John tersedap setakat ini!

Maveles giler! Adunan rase kuah, daging dia macam mane nak cakap eh? Sambil mkn cakap sedapppp nyer...makan lagi cakap sedappp nyerrr..so kire confirm sedap la kan!

Close-up skittttt...yummehh~

Ohhh..ade lagi! Air kat Havoc Bistro Kg Baru ni lagi awesome okeh! Dari nama yang diberi dah menampakkan sedapppp..serius sedapppppppppppppp sgt air dia!

I love U, I miss U & Dont Worry

Macam mane nak terangkan ehh pasal air ni? Tak tau nak cakap kecuali SEDAP sangatttt..hehehe..korang kene try dulu baru tau ok.

Seafood Spagetthi

Spagetthi mase 1st aku pegi berbuka puasa tu, untuk anak-anak dan diaorang makan licin.

Rib Eye - sedap

Yang ni pun sedap jugak ni!

Gambar atas tu aku pegi 1st time, ade la kejadian yang tak best mase tu..tapi tak nak cerita kat sini..lagipun hal kecik je ;) 2nd time kami pegi, order air yang sama jugak! Hah..nampak kan kesedapan nyer?

I love U, I miss U, Dont Worry i akan dtg lagi..

Ha...sampai dua kali aku letak gambar air untuk melambangkan kesedapan nyer!
Kali ni kami order lain pulak, ye la nak rase semua kan so kene datang bnyk kali la.

Seafood Buttet with rice utk kiddos.

Eady cakap kuah dia sedap.

Beef Rib

Yang ni so-so je bagi aku, daging liat skit.
Pilihan tekak aku more to Rib Eye lagi dari Beef Rib ni.

Layanan kat Havoc Bistro Kg Baru ni pun tip top, staff kedai ni semua lelaki. 
Yang best ade surau ;) senang tak payah pikir nak lari ke sana ke mari cari surau.

Ohh harga!

Masih lagi mampu poket


Yang sedap je aku share kat blog ni.
Sedap kat tekak kami anak beranak yang suka makan & jalan-jalan.
Lain orang lain cita rasa, apa kata korang pegi pulak cuba :)


Alamat : Kg Baru Lorong Raja Uda (belakang Petronas Kg Baru)
Waktu beroperasi : 11 pagi - 1.00 pagi
Tel : 0166560565 / 013201280


nota kaki : ni gara-gara tgk JJCM la ni~

24 comments:

Hazmin Hamudin said...

Memang nampak terbaik jugak menu dia tu.. Roti john tu nampak isi banyak

Nurzakiah Hanum said...

nampak menyelerakan

mama tisya said...

ada tgk kt jjcm...nama air tu kemain ye...hehe

asyifa mustaffa said...

Anak 2nd suka sngt mkn westen2 nih...! Mau kena try klau trun kl nnti...mcm best je tgk roti john tu...!

Kakzakie said...

Buat kakak ni lagi menyelerakan sangat-sangat tengok budak yg menggeramkan itu Idzwa.

Mia Kassim said...

Memang sangat2 menyelerakan tengok menu tu .....

Ann said...

ade skali tu nk mkn kt sini tp tutup pulak..nmpk gayanye kene singgah jugak ni..xmenahan tgk gmbr2 akak up..heheh

Aziela said...

Portion banyak. Roti john mmg nampak sedap. Lenkali, akak nk try juga

Nad MamaZN said...

uisy, tgk roti john rasa lapo plak
teringin nak pi, kena ajak papazakwan ni

Fiza Rahman said...

I hate you tau. Buat orang terliur. Suma nya sedap².

Kira Sakura said...

oiiii kak memang terliur dah ni grrrrrrrr. tengok harga pun masih mampu makan kira ok la sangat kan. boleh cuba nanti.

Julia Johari said...

Nangis baca entry akak...yg saya dpt baca semua akak boldkan SEDAP...series nak pi...huwaaaaaaaa

LYAfrina said...

a ah la..harga tu still bpatutan dgn apa y dimakan..jd mmg makanan kat kemaman ni melampau mahal la.. ermmm

awanungu said...

meleleh air liur tgk gambar makanan tuh huhuhu

Falsya said...

sedapnyeeee..murahnyeeee kak..selalu lalu je..penah nak try tp tutup..okayh, pasnie boleh ajak en somi try..

ieda immi said...

sedap semua
roti john perghh kenyang seminggu tu ekkeke
bukan main suke si kecik
lagi nampak sedap menu2 nie bila tgk si kecik duk senggih ;)

faraherda.razalan said...

Izwa! Sedapnya!!! Tq sbb share tmpt mkn best! Nak kena rasa ni! Yummeh!

sal ya said...

Mmg nmpk sedap.

Cho Zila said...

nampak roti johntu lain dari yang pasar malm... mesti sedapkan.. akakpun suka kedai sempoi tapi rasanya tu yang penting...

::EIDA:: said...

panjangnya roti john tu! sedap nyaaa! tapi tak terliur sangatt sebabnyaaaa ida tengah makan skrg kekekkeke~

Mimi Azirah said...

terliur tgk roti john tuh...knyg sthun kalo mkn

Diana Rashid said...

sedap!sedap!sedap!kiranya semua sedap2 la ni..heheh

ros_reeza said...

sedapnya.. geram je tengok :)

hainom OKje said...

Tengok gambo mmg nampak sedap....tapi area sana mmg jarang le kami pergi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang