thumbnail

Tuesday, August 26, 2014

Laman Aiman Kg Baru


Kali ni aku nak share salah satu tempat makan yang ade SUP TULANG antara yang TERSEDAP pernah kami cuba.
Dekat Kg Baru jugak Laman Aiman ni. Kalau dari depan bangunan DBKL tu terus je ade la kat sebelah kiri jalan je tempat makan ni.

Amik kat google gambar ni

Asam Boi Limau & Milo Tabur

Nasi Arab Ayam 

eady kate biase-biase je la rase dia.

Ayam masak pedas - telur dadar - nasi putih

Ayam masak pedas tu masin skit..mungkin waktu aku makan tu dia masak TERmasin, tapi licin jugak aku makan..he..he..he..

Sup Tulang awesome!

Pedas cili padi + panas + masin + masam semua bersatu menjadi SEDAP!
Sampai aku berebut dengan Eady! Ntah sebab berebut tu ke jadi sedap, ntah sebab ade 1 je ke yang jadi sedap tapi memang sedap la!
Mungkin jadi lagi sedap sebab waktu ni adik ipar yang belanje..hihihii...
Semoga dimurahkan lagi rezeki beliau sekeluarga, Amin~

Next time, agak-agak termengidam sup sedap sila la ke Laman Aiman di Kg Baru ni.
Oh..aku cuti till 3hb Sept sebab taska tutup so that aku tak dapat BW la ye..sori~

nota kaki : ni pun update pakai blogger app di hp.nak edit pun susah!

21 comments:

lieyalatif said...

sedap name kedai tu...kalo lieya punye kedai makan kene letak Laman Lieyalatif heheeheheh...

maszmadi muhamad said...

penah lalu depan kedai ni, tapi time tu tutup... so lalu je lah.. kita cari kedai lain ye.. hihi

LYAfrina said...

Nampak pon mmg sedappppp
sup kalo byk rempah lg sedap.. rasa kawww gittu

LYAfrina said...

Nampak pon mmg sedappppp
sup kalo byk rempah lg sedap.. rasa kawww gittu

Kakzakie said...

Kakak suka air asam-boi limau..

Taska tutup hantarlah comel domok tu rumah kakak. Kakak jagakan sebulan pun tak apa haha...

Nieyl said...

Laman aiman..seperti penah dengar..tapi tidak pernah mencuba lagi...

Nad MamaZN said...

nampak sedap sup tu
nak nak plak makan time panas2 pastu masa tgh tahan sejuk sbb hujan
hehe amboi, berangan! :P

Fiza Rahman said...

Nasib baru lepas makan. Tapi nampak sedap sup tu. Nama kedai pon sedap ☺☺

Nurzakiah Hanum said...

syoknya makan sedap saje

Nurzakiah Hanum said...

syoknya makan sedap saje

Knor said...

suka sup tulang..emmm

asyifa mustaffa said...

Dapnya!!!

Mrs Little Voice said...

dulu2 selalu gak breakfast kat situ

Anisyamir Leejo said...

eh ? kedai ni.. haha Dekat dgn area Unikl Miit kan ? Takpernah lagi singgah.. harga macam mana kak ? okey tak utk student ? ^^
(http://anies-msletoes.blogspot.com/)

ieda immi said...

sedapnyee nasi arab tu
aihh akak nie x pernah makan layie , insyaallah nak kena cuba jugak huhuh

Petak Bunga said...

sup tuln nmpk bnyk lg tu isi..

Bin Muhammad said...

Harga dia OK tak? Tapi Ntah bilalah boleh sampai situ...

faraherda.razalan said...

Mg sdp ni. Sup tulang mg fav sy. Sedapnya!!!!!

sal ya said...

Lama jgk taska cuti. Ssh nak crk pengasuh yg blh dipercayai skg ni. Huhu... Luan hati jiran tetangga.

Mimi Azirah said...

leh pergi nti

Kira Sakura said...

pestime nampak nasi arab ada telur rebus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang