thumbnail

Monday, August 11, 2014

Sakit Mental Sama Macam KJ Juga Obama


Amik ko tajuk!
Ha..ha..ha..ISNIN punyer hal..huarghh...

Hari ni kiter cuci mata je lah ye..
Mengikut kajian kat surat kabar la kan orang suka selfie ni orang sakit mental..
Tapi takpe aku sama-sama sakit mental dengan KJ yang hensem tu la kot..juga sakit mental serupa Obama..ha..ha..ha..


tudung orang hadiah kan ;)

demam

dengan ibu Fatin yg adik syg sgt tu

tunggu basuh kereta pun sempat!

tunggu abang Syahmi

complete

ehemm!

#lakisendiripunmalasnaklayan hahaha..

ahh..ni biase nie!

dengan spek adik aku bagi

dengan kezen

senyummm!!


tengah menggila kat office

Yang ni paling awesome!Dengan adik beradik ibu juga kezens aku #semalampunyercerita

Antara koleksi sakit mental aku, kalau ikutkan ade bnyk lagi dalam hp aku ni.
Beratus kot tapi takkan nak letak semua.

Ha..ha..ha..

nota kaki : confirm ni geng KJ..gila selfie! *hai..KJ...*

28 comments:

Julia Johari said...

Akak izwa....mmg kita gila...hahhaha lantaklah org nak ckp kita mental ke...gila ke...ada kita kesah...bahahhaha...jom selfie kak jom hehhe

Daddy Ziyyad said...

suruh husband simpan janggut jambang lebat2...sebab nampak uban sikit tu..nanti jambang janggut memutih, smart wooooo....hihihihi

Fiza Rahman said...

Dah lama tau dah. Biarlah org nak cakap apa. Yang penting kita 'enjoy'.

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...biasa la tu janji kita hepi kn..:)

Dee said...

Kita pun byk selfie tp x share kt public je..haha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comelnya adik kecil tu ....pandai pulak tu pose :)

Kakzakie said...

Tapi itulah yg kakak suka anak-anak Idzwa semuanya pandai posing. Suka tengok adik.. senyum tak sudah!

Ezna said...

buat kenangan ler katekan...hehehe

eB said...

letak je sumua yunk,. syiok tgk :)

aizamia3 said...

kehkehkeh.. kita boleh geng cenggini..
makin lama tiap entry makin banyak lak gambar nak dimasukkan.. hahaha..

Ha Md said...

hish si adik ni, geram je tgk. comels sgt..

eMMe said...

byk nye koleksi nurul... hahaha... ceria si kecil tu..suke nengok menyengih je, ur husband sporting habis...

Nad MamaZN said...

rasanya kan...
sape yg tak suka selfie yg mental kot, muahahahaha!
sbb dah jadi trend kot skrg ni pegi mana2 semua org bergambar sbg kenangan..
yg tak suka bergambar tu taknak simpan kenangan? ehhh?! hahahaaha

p/s: sekadar pandangan peribadi :P

Farah Waheda Wahid said...

"Selfie" is not mental, everyone does it... ^_*

babYpose said...

ceria semua, patut selfie dari tertinggal cameraman :)

Ena's Stories said...

Hamboi meriahnya selfie...suka pic yg last tu...penuh sekeluarga nampak mesra gitu!

sYiRa LoKMaN said...

alahai..seronoknya selfie ramai2

Aisy Nasiha said...

Bagi saya, yg berselfie ni orang yg yakin dgn diri... kalau jenis tak yakin pasti malu segan nk berselfie

Nieyl said...

haha~sakit mental yea...
rasa nyer cm x je kan...
bler selfie ni kita leh yakin dan berani kot...haha~

Ann said...

same la kak...dlm hp ade byk je gmbo selfie...selagi boleh...

mental xmental...utk kenang2an kan:)

Kira Sakura said...

paling geram dekat si kenit syakirah tu. muka dia sengeh sesaje bila ajak selfie hihihihi

Zaza Abdul Latif said...

aku lah awek KJ yang comel tu.. haha
ehh ok apa selfie2.. lagi2 yang mcm selalu ko buat tu. selfie bersama family.. sweet sgt okeh!!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah memang kaki #selfie sangat..=D

Mimi Azirah said...

memang kaki selfie mcm sy..hahaha

ros_reeza said...

ni memang gila selfie ni :) hihi. tapi takpe ada geng kan. KJ lagi tu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

meriah gambar raya tu ...eh..tak pe sakit mental selfie tak perlu makan ubat kan ? ekekeke

Hazmin Hamudin said...

Dia punya tajuk. Haha. ni kalau obama jumpa ni abis.

Falsya said...

hehe..suweet sggttt semua gambo..ade yg kate mental ke?..xpe2, janji semua happy kan..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang