thumbnail

Tuesday, August 05, 2014

Support GAZA!


Mase perhimpunan kat Dataran Merdeka tu kami tak dapat join tapi kami join dari kejauhan.

#prayforgaza

ini bukan muka serius..ini muka tak sempat senyum..*autotimer*

Sedih..letih..sampai satu tahap rase tak nak tengok dah page Gaza tu sebab pilu sgt.
Isu boikot pun malas nak ulas, kita buat ape yang termampu dalam diam lagi bagus dari canang sana sini tapi muka tu jugak la yang guna produk berkenaan..canne?


nota kaki : harap senjata "doa" kita sampai untuk mereka.

22 comments:

Jueliza Jamani said...

doa yang terbaik buat mereka disana..

Nieyl said...

Rakyat malaysia sgt prihatin..
hanya berdoa pada Allah s.w.t semoga kekejaman ini di hentikan..

Fiza Rahman said...

Doa...doa dan terus berdoa. Tak sanggup nak tgk gambar² saudara² kita disana. Especially kanak²/bayi dan wanita.

Kira Sakura said...

kan kak sampai satu saat tak sanggup nak tengok sebab kesian dan simpati sangat. moga doa kita sampai pada dorg amin amin

Bulan Syurga Firdausi said...

amin ya Allah.. doa dari jauh pun insyaAllah Allah Maha Mendengar.. salam eid mubarak!

Kakzakie said...

Sungguh kita semua mengharap moga doa kita dikabulkan Allah...

Dah tak mampu nak kata apa dah..

Nad MamaZN said...

moga doa kita semua diperkenankan..
moga satu hari nanti anak2 gaza bangkit dr tido dengar bunyi siulan burung dan bukannya bunyi bom meletup..
in shaa Allah...

Siti Asiah said...

Betul tu Idzwa, Asiah pun ambik kptsan cam idzwa gak...hanya doa & boycott & derma je kite mampu kan...:)

asyifa mustaffa said...

Teringin juga nk pegi hari tu...tp x pe lah...doa je dari jauh...dan tetap boikot apa yg patut...boikot...dan tak akan beli lansung dah lepas ni...

LYAfrina said...

insyallah..suatu hari lg bumi GAZA akan bangkit

faraherda.razalan said...

Tgh kuatkan hati utk tros lupakan produk yg selama ni dah sebati dlm diri.

Sylarius Yusof said...

Betul. Kita orang biasa ni cuma dapatkan lakukan apa yang termampu termasuklah boikot produk. Kita memang tak mampu melawan, tapi sekurang-kurangnya jiwa kita tetap bencikan sebarang bentuk penindasan.

Lyn Yusoff said...

sama2 lah kita membantu saudara kita di Gaza

Eye_nee said...

Allah tidak pernah mengecewakan kita..selagi kita ingatkan DIA..selagi Doa kita tidak putus kepadaNYA..ALLAH akan bantu....InsyaAllah...

Pha Is said...

#pray4gaza amiin..

Zaza Abdul Latif said...

boycott habis2an..
panjangkan doa buat mereka..

Yang penting aku suka tengok family ko kalau bergambar.. semua pakat senyum je.. kalau kena anak jantan aku time nak ambik gambar lah tiba2 bontot gatal, garu buah peley.. mata tak pandang camera.. Gggrr sakit jiwa raga aku.. hehehe

Bin Muhammad said...

Lakukan apa yg kita mampu...ikhlas demi Gaza!

Falsya said...

Kite wat mana kite mampu..sama la setiap kali tgk gambar2 tuh, Allah, meruntun sgt jiwa..

- dieyana - said...

terbaeek!! #supportgaza #prayforgaza

hainom OKje said...

Aman Gaza! Aman Palestine!

Mimi Azirah said...

doa itu senjata org mukmin

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Setuju dengan pandangan idzwa.. sentiasa berdoa untuk mereka disana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang