thumbnail

Wednesday, August 06, 2014

WW : Meh Nak Belanja!


Nak belanja gambar raya!
He..he..he..






Raya pertama - Kg Cheras Baru





Raya kedua - Sawah Ring Muar, Johor




Raya ketiga - KLCC 

Raya ketiga raya dengan abangla!ha..ha..ha..fefeling pelancong duduk kat klcc tu sampai mlm. Seterus nyer dah takde gambar sebab raya umah makcik-makcik pulak ;)
tak dan nak bergambar sebab berborak macam tak cukup mulut!

*nanti aku BW ok..sebab hari ni super busy!Petang ok..*

nota kaki : walaupun raya sederhana, biase-biase aje tapi meriah la jugak.

32 comments:

Semut Senyum said...

Lama saya tak tak jejak kat sini... sebb dah lama tinggal blogging...

SElamat hari raya...
Walau pun besederhana, itu yang terbaik. janji boleh dpat stay together dengan family kan. =D

LYAfrina said...

Alhamdulillah...
semuanya ceria2.
Sederhana itu lbh baik.. y penting kt bgembira n saling b'maafan...

nooraini zubir said...

sume comey..part paling comey adalah setiap gamba abahnye dokong syakirah..hahaha... untung maknye bole posing letak tangan kt pinggang..

kite ni..letak dak airiel kat pinggang klo nak posing sebab papanye dah pegang monopod..huhuhu...

Kakzakie said...

Yg pasti semuanya happy. Adik tu memang cerdiklah. Cuba perhatikan macam tahu-tahu aje mama dia blogger. Pandai posing - sengih setiap masa:)

Nad MamaZN said...

semua pun ceria jek bergambar...
sonok tgk ;)

Bin Muhammad said...

Salam Aidilfitri...
Seronoknya bergambar dihari raya, muka berseri2 semuanya dengan baju baru... Maklumlah, dah dapat sarapan pagi, hehe...

- AZIE - said...

anak dara kecik tu...pandainya dia duk posing..geram nk gigit plzzzz

Kira Sakura said...

meriah raya kak!!!! tambah tengok senyum kat bibir bebudak terpancar kegembiraan dorg dapat jenjalan raya hihihi

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...hepi semuanya selamat hari raya...:)

Nazlee Ismail PCL said...

Salam Izdwa..kalau ambik cuti panjang...plan semua tempat pi jln2 raya...best lagi kalau dapat berehat rehat ditepian sawah..sambail makan kuih muih raya...

MizzTina said...

meriah sgt!! view sawah tu cntik..

Fiza Rahman said...

Happy family. Suma gambar cantik². GEram tgk dak domok yg pandai posing tu. Tangan memang kena macam tu yerp dik domok ☺☺

aizamia3 said...

Kalau sebelum ni raya ketiga dah balik PJ.. tapi tahun ni round d world pulak ai rasa.. cuma pantai timur je tak lalu.. hehehe..

Ujie said...

Sempat beraya ke klcc tuu..

Nadya Bubble said...

Selamat hari raya, kak :D

Daddy Ziyyad said...

polka dot hitam putih!! :)

raya kat Sawah Ring tu cantik view..
raya ke 3 kat KLCC mmg epik! hahahaha

Pha Is said...

igtkan nk belanja duit raya tadi.. hehehe

fathullah fatt said...

Saya sebulan

Zaza Abdul Latif said...

keadaan sedara mara datang meriah tak apa.. kita ni jgn berbelanja berlebih2an .. tak gittue Ostazah Izwa?? hehehehe..

Falsya said...

Indahnye lahai permandangan sawah..sweet sgtttt gambo2 berfamily..;)

safurara said...

amboi.pokadot pokadot eh.hehehe.si kecik tu pandai betul bergambar.

IDAZS said...

selamat hari raya babe. suka tengok gambar-gambar tu. pandai posing :)

asyifa mustaffa said...

Ceria2 belaka.
Si kecik tu mmg anak abah la kan..manjang dokong ngan abahnya!

Sajirah Azlan said...

salam..lama tak jenguk blog ni..
suka tgk family sume happy..
anak2 pun sporting je bergambar..
:)

Sajirah Azlan said...
This comment has been removed by the author.
Bitt (double IS) said...

brurbbbppp kenyang alhamdulillah tengok gambo raya awak hehhe.....nak p cari air plak...hehhehe

selamat hari raya..maaf zahir dan batin :)

lieyalatif said...

cantik berlatar belakangkan sawah tu...tingat cite nur kasih heheheeh

Mia Kassim said...

Meriahnya raya .... dpt juga beraya di kampung ... :)

hainom OKje said...

Polka dot nampaknya tema tahun ni hehe....

Mimi Azirah said...

keluarga bahagia..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

comel-comel sungguh gambar raya depa...=D

Kayna said...

Selamat Hari Raya Izwa. Comellaa semuaa... geram..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang