thumbnail

Wednesday, September 10, 2014

32 Tahun


Alhamdulillah..semalam genap aku 32 tahun.
Eh...23 tahun..ha..ha..ha.. ;)

Nak ucapkan jutaan TERIMA KASIH diatas semua ucapan dan juga doa dari anda tak kira dimana FB/PmFB/IG/Whatsapp/WeChat/SMS juga yang kiss pipi kiri kanan semalam..hehehe.. ;)

Alhamdulillah..semoga doa-doa kalian dimakbulkan Allah SWT (amin~) dan semoga segala kebaikkan doa-doa anda dikembalikan juga kepada anda semula.. <3 font="">

(copy dari FB je la)

Ape nak minta lagi? Berharap dapat bernafas lagi berserta kesihatan yang baik selalu, dapat melihat anak-anak membesar berjaya sehingga beranak cucu. Dah tua-tua ni takde ape dah nak minta kecuali yang baik-baik saje. Dapat 1st wish dah tentu dari Eady, pukul 2 pagi aku menyusukan Syakirah tetiba dia kiss pipi sambil cakap "dah tua dah" pfttt....sabar je la aku!
Ermm..ermm..terpisat-pisat sambung tido..ha..ha..ha...

cinta hati ku sampai ke mati

Takde ape dah kot, kecuali rasa bersyukur yang teramat diberi nyawa sehingga kini.
Terima kasih ALLAH SWT. Terima kasih Ibu Abah, terima kasih kakak, naim. terima kasih semua keluarga, terima kasih semua rakan, sahabat. Terima kasih semua.

hadiah dari bos buat aku lebih terharu. #butikhajra

Semalam Syahmi Sufiya cuma wish je ;) Sufiya siap cakap "kakak tak bagi mama hadiah sebab kakak takde duit.." uhuks..dah besar dah.
Tahun ni tak pergi bercuti di harijadi sebab masa dan cuti tak mengizinkan diri ini. Takpe, tak penting pun asalkan semua yang tersayang dan tercinta ade disisi. *pujukdiri*

Yeay...selamat harijadi buatku semalam 09.09.2014!! Bye bye 09.09.2014~


nota kaki : usia sekadar angka..kan?kan?kan? keh..keh..keh..


39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Lynda Che Lah said...

ye..hanya angka..hihi.
semoga semuanya seperti yg diimpikan..

Miss Layaleya said...

Happy belated birthday sis.. May Allah Bless U..

Aisy Nasiha said...

Selamat panjang umo dan sihat selalu...

Ratu Hatiku said...

Happy belated besday.. Semoga bahagia selalu.. Aminn

Sal Bee Yah said...

selamat hari jadi kak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Aziela said...

Happy birthday Izwa. Semoga sentiasa beroleh kebahagiaan dan ketenangan dalam apa jua situasi.

Knor said...

alhamdulillah

selamat hari lahir..
semoga bahagia hingga ke jannah

Daddy Ziyyad said...

awak sebaya isteri saya rupa rupanya..;)

Eye_nee said...

Hepi belated birthday beb...semoga kamu sentiasa berada didalam rahmat ALLAH S.W.T...

iduraz said...

age is just a number..ahaks..ckp cmtu sbb kita sebaya..happy bornday izwa!

Nieyl said...

hihi~dah wish kat fb..tapi nak wish gak kat blog..hihihi~happy birthday k.izwa.. semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki...Aminnnnn

Nad MamaZN said...

lorrr sebaya! ;)
hepi belated bday dear :)

ain.ya.nun. said...

Eh, you tua setahun dari I lah.
Happy birthday Izwa!
=)

Kakzakie said...

Oh... tarikh lahir kita dekat aje kan. Tapi kakak dah jauh lebih tua hihi..

Moga terus mendpt limpahan keberkatan, kesihatan terbaik dan kebahagiaan Idzwa..

mama leen said...

Happy besday.. angka je tu... janji rupa bentuk maintain.. haha

Zaza Abdul Latif said...

nak wish lagi skali.. ni versi kat blog plak..
HAPPY BIRTHDAY DIK IZWA..
rupanya kau lagi muda dari aku.. hahaha
stay comels & petir okeh..

aku sebak baca kata kakak sufiya kata dia nak bagi hadiah tp tak ada duit.. pandai sangat budak ni.. terharu makcik nak..

fAtrinA said...

happy belated birthday deay :o)

http://arinajmee.com/

asyifa mustaffa said...

Hepy belated besday..muda rupanya dri sy...hehe...apa2 je lah...umur sekadar angka kan...:)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Bertambah lagi usia. So sweet lah kakak sufiya. Tapi aku plak yg sedih sebab dia tak der duit nak bagi hadiah kat mama.

Selamat hari lahir sekali lagi babe.

cheqna said...

happy birthday sayang
may allah bless u sokmo2 =)

nur anis said...

happy birthday kak...

haidar said...

Sebaya arrr kita weeee :P

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...alhamdullilah selamat hari lahir...:)

:: Cik Viva :: said...

Happy Birthday...smoga sentiasa diberkati ALLAH swt..

maszmadi muhamad said...

alhamdulillah...
happy belated birthday izwa...
smoga bahgia di smaping orang tersayang..

Sylarius Yusof said...

Selamat Hari Jadi :-)

Semoga panjang umur dan murah rezeki.

Liyana said...

happy birthday sis!
maintain gojes okay hihi :)

el said...

hepi belated besday izwa
semoga dirimu mdpt keberkatan di dunia dan akhirat..tiada sambutan sefamili ke

MizzTina said...

epi besday kak...

Kira Sakura said...

Kelmarin dh wish nk wish lg. Hepy besday kak. Moga yg baik2 sntiasa mengiringi akak sekeluarga amin

Mila Ahmad said...

Heppy Belated Besday kak yang ke 23 tahun kihkihkih...

Ann said...

happy birthday kak..

Falsya said...

Happy belated birthday kak..semoga pjg umur murah rezeki..amin3..;)

munna said...

Happy belated birthday.....

Mar Mansor said...

happy belated birthday izwa..

Khir Khalid said...

Happy birthday Izwa.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan & tercapai segala yg dihajati... aamiin.. :)

ayu yahya said...

somelllnyeeee.....hai salam perkenalan...jom singgah dan follow ayu di www.ayuyahya.com

hainom OKje said...

Hepy Bezday Idzwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang