thumbnail

Thursday, September 18, 2014

Berehat



Tarik nafas dalam dalam dan lepaskan perlahan-lahan..
Menenangkan diri seketika disini.

Semoga lebih indah selepas ini :)

nota kaki : habis retak seribu..

25 comments:

Zaza Abdul Latif said...

selamat beronok ronok babe..

Nad MamaZN said...

hepi holiday!

Ha Md said...

bercuti ke berkursus ni izwa..?

Bin Muhammad said...

Pagi2 buka tingkap dan lihat pemandangan sebegini sambil menghirup udara segar... Wah! Bestnya!

el said...

best petang2 jln2 kat tepi laut..hati yg retak pun dah kurang retak :)

MizzTina said...

ehemm..mcm kenal tmpt ni.. PD? selesa beach resot?ehhh..hehehe.. apa pun, happy holiday..

Fiza Rahman said...

Selamat menghirup udara pantai.

Nurzakiah Hanum said...

enjoy your holiday

safurara said...

nape kak ni? cite citee.

Nieyl said...

walaupun dapat tgk gambar je...
nak tarik nafas jugakkk...lepas pelahan2..hihi~

Falsya said...

Wahhh bestnyeeee..tenang sggtttt bile pandang view laut..ngan angin laut lg..adehhhh..

Kakzakie said...

Kalau indah tempat dituju, org disayang semua ada bersama memang rehat sungguhlah ni..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Have a nice day!

lieyalatif said...

seronk brcuti cuti beb..hepi holiday okey.....

awat nota kaki bunyi mcm frust tu...sabar key...

Miz Eija said...

selamat bercuti awak... best nyerr...

#jemput ke blog kita yer... jangan lupa follow :)

Daddy Ziyyad said...

apa yg retak seribu? :P

skrin tablet wife saya retak seribu!! nak kena beli baru...huhuhuh

Mia Kassim said...

Selamat bercuti-cutian :)

Cr. Siti Hazreen Shahrom said...

selamat bercuti ;)

bobiedanbad said...

Cuti-cuti Malaysia....
Selamat bergumbira

Azyyati Liah said...

Hai dear,

Salam perkenalan. Selamat bercuti :)
Saja blogwalking dari kelab abg ben. Done follow #1346. Jemputlah datang blog kita ye

http://azyyatiliah.blogspot.com/

Dee said...

Semoga beroleh ketenangan...

Miss Sasu said...

assalam..

salam perkenalan. jemputke blog saya. kisah saya nak kurus. :)

thank yer

nur anis said...

bestnya bercuti...

Julia Johari said...

I love beach....sis bisik je masalah sis depan beach ni eh...mmg dia pendengar setia

Kira Sakura said...

tak sabar nak tunggu november. nak berehat bertiga, seyes tak sabarrrrr sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang