thumbnail

Friday, September 26, 2014

TGIF


Kemain tajuk TIF. Paham ke tak TGIF tu ape? Harap paham la ye..
Dah la hari ni baru keje balik setelah 2 hari mencutikan diri duduk rumah tetibe nak Thanks God It Friday bagai..ha..ha..ha...ingat duduk rumah tak penat?Penattt ok. 

Penat sebab teady bear 10 kilo tu nak peluk-peluk nak dukung je..tido pun nak sendal tepi paha mama dah canne? Nak pegi makan pun susah nak pegi toilet pun payah, nak solat pun tak kusyuk..uhh..budak demam macam tu la, bila sihat mama pun dia tak peduli.
Asyik abah!abah!abah..padahal mama yang susukan.huhuu..geram.

Hari ni keje sehari nak pulun semua kerja yang tertangguh.
Buka blog sendiri melalui pc baru nampak kecantikkan blog sendiri..ha..ha..ha..gila puji blog sendiri! Dah 2 hari buka pakai hp kecik je mane nak nampak, hari ni baru "wahhhhh...!" tenganga tengok hasil kerja Adik Kumbang ni.
Cantik nyerrr...(sambil nganga mulut..hihihii..) *gilasyoksendiridenganblogsendiri* sampai tahap blur nak update ape pun tak tau sebab teruja sangat tengok blog sendiri.haha..teruk giler!

Kalau ikutkan nak cerita pasal Instant Shawl yang kawan aku jual tapi dah jadi blur pulak.
Tunggu isnin la, nak share Instant Shawl semudah ABC dan yang penting mengikut spec islamik Shawl ni. Labuh, tak jarang dan sejuk dipakai sesuai dengan cuaca Malaysia nie.

Oh..esok kalo takde halangan ade sesi photoshoot 1 family..
Ntah ape tema pun tak tau, nak pakai baju ape pun tak tau..takde idea.
Takut budak-budak meragam je, dengan Syakirah tak baik lagi demam tu.
Harap-harap semua berjalan lancar..(amin~) Korang doakan ye.


27 comments:

MizzTina said...

moga photoshoot esok smooth je..pastu share ye..

Farah Waheda Wahid said...

instant shawl tu i dah rembat satu... ha ha ha... 69 hinggit... errr..tetiba mencelah... sorry darl...

Nieyl said...

wah!cantik ar muka baru blog :)

Jueliza Jamani said...

hahaha.. tang sihat asyik abah abah tu aku rasa.. depa 2 ni asyik papa papa jer.. mama time sakit. mencik tau..

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer !. Memang cantik wajah baru blog ni I like !

- dieyana - said...

salam..eh eh..lawanya 'rumah' baru.. tahniah! ;-))

Ujie said...

Mmg cantik pun blog ni, kemas dan sedap mata tengok.

Moga berjalan lancar ya photoshoot tu.

el said...

terkejut gak tgk umah baru uols ni..
cantek giler ok..terang benderang hahahaha
i loikkee gambar header kat zoo tu..sharp n nice shoot :)

ain.ya.nun. said...

Warna blog sweet je. Mint green kan?

Julia Johari said...

Lawa gilerrrrr blog akak...suka ar lepak sini...weeeeeeeeeeeeeeee

Aziela said...

Rajin berphotoshoot family.... Akak belum pernah lagi setakat nie, hahaha

♥ Vna ♥ said...

get well soon Syakirah junior!

Syakirah senior nak join photoshoot boleh? hihihiii

LYAfrina said...

ooo..itu mksudnya TGIF..
moga syakirah cpt2 baik ye..
photoshoot apa tu?? syoknya.. nanti pose cute2 ye..
moga ank2 semua mood ok esk.. insyallah

Fiza Rahman said...

Bestnya nak photoshoot. Smoga urusan berjalan dgn lancar dan dipermudahkan olehNYA.

mama leen said...

CANTIKNYA BLOG... I LIKE!!!

Tina Othman said...

Patut rasa lain masuk sini

Cik Kumbang said...

Ptt tersedak2 tadi,ada org puji rupanya keh3 :p

Khir Khalid said...

Assalam.. wah blog dah baru.. Tahniah.. :) :)

ida =) said...

Syoknya photoshoot! Teringin nak buat!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Patut ler berseri2 jer masuk sini...dh berubah wajah rupanya..I like..=D

Bro Framestone said...

Untung la tunggu Jumaat je...

Kita nie setiap hari rasa sama je.. Cuma hari isnin je rasa malas je.. tak tahu kenapa

www.broframestone.com

Kakzakie said...

Waaahhh... renovate rumah ye.
Cantik dan suka kakak dgn headingnya. Menarik.
Kakak cuti sejak Khamis baru naik hari ini.

Sal Bee Yah said...

haha..syok tengok blog sendiri tu perkara biasa..:)

Kira Sakura said...

Memang cantik blog u kak. Hihi

sudipVSsenduk said...

camana photoshoot? Tak sabar nak tengok :)

hainom OKje said...

Menjaga budak demam mmg penat....biasalah namanya pun emak.....huhu

Zaza Abdul Latif said...

yer yer mmg cantik sebenarnya blog baru kau ni.. sejok mata aku tengok kehijauan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang