thumbnail

Monday, September 15, 2014

Viral Blogger


Ni semua keje mula dari Uncle Gedek ni..
Ntah ape pun aku x tau tapi kalo korang LIKE gambar yang dipostkan kat FB tu korang pun kene buat..gitu..aku plak like gambar mama Maszull so aku kene buat jugak la..thihihii...

Padahal aku pun x paham ape..hahaha..
Yang aku tau korang kene post gambar lama korang, gambar lesen ke ic ke tak kisah la..aku terpaksa letak lesen nikah ha..ha..ha..sebab tu je yang ade dalam wallet!
Lesen kete hilang pun tak berbuat lagik!

Ha..sesama sweet 20 lebih gitu..

Sekarang masih lagi sweet tapi dah sweet 3 series..huahuahua...terpaksa mensweetkan diri sendiri...he..he..he..
Ha dah dah..hari kerja..nak apply cuti rabu-jumaat ni. Nak bawak anak jalan ;)
Nak setelkan keje skit lepas tu nak BW umah korang..tunggu tau!


nota kaki : tak sabar nak "rehat"kan otak nie..

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

Nazlee Ismail PCL said...

sweet jer .

Mrs Little Voice said...

hehehehe....muka suci waktu ni...

Yusmawati Paiman said...

sweet gitu

Fiza Rahman said...

Memang sweet ☺

Kakzakie said...

Cuba perhati muka Idzwa macam Sufiya kan... sama sweetnya:)

uncle gedek said...

Baahaha...! kamu sangat sporting okeh!

Olololo, tomey tomey!

MaMa MuRsYiD said...

memang sweeeet..hehe

Eda Ejai said...

hahaha.. ok la tu dah ade kad nikah ni.. kitorang dah 7 tahun kawen baru buat.. skang dah siap tapi belom amek kat pejabat agama plak..

Nad MamaZN said...

tahi lalat tu yg mahal :P

Mia Kassim said...

sama je rupanya wlu dah masuk 3 series. ada juga like gambar mama maszull semalam tapi tak tahu pula kena buat camni hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...cun la gambarnya...:)

Falsya said...

haloh haloh..xberubah muke..;)

nooraini zubir said...

masih dok peraatii jek gamba iols dolu dolu..hahahaha... mak tak kuadd nak haplod lagik..kekekee..

KhaiZa said...

dua2 sweet

ayu Ismail said...

Memang sweet pun

Elya Roza said...

awet muda sis...

Bin Muhammad said...

Macam gambar abang dan adik lah pula... :)

Myra Jay said...

Heheee... Sweetnya..

Myra sampai ke sudah tak buat kad nikah lagi..huhuu

el said...

skrg lagi cun..kenapa..pakai produk ape hehehe

nape kad nikoh kito xde gambar mcm ni..ekeke

Nieyl said...

Lewat sehari komen..
cuti isnin..hihihi~
wah!sweet me'weet nie...:)

PearlVelvet SueQys said...

Salam Singgah ! lama x ke sini...

Eye_nee said...

serius muka ko mcm budak sekolah menengah dlm gambar kad perakuan nikah tu...haipppp cepatnya kawinnnn...habis kan belajar dulu...hehehehe...

Hanis Azla said...

as-salam izwa..

dah 3 series pun izwa tetap sweet.. :)

::EIDA:: said...

aum aum aum suwettt !

Julia Johari said...

Kak izwa ada tag julia ari tu kan...laaa segan la nk tunjuk kad nikah hahahhaha muka buruk gilaaaaa...tu sbb tak join hehehhe comey la sis...putihhhhhhh

Kira Sakura said...

kira letak gmbo lesen jugak tapi lesen keta la., ic gmbo bru sgt lagi hihihihi

Cik Tie said...

sweetnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang