thumbnail

Tuesday, October 21, 2014

6 Jamadil Awal 1247 Hijrah


Yassin

Kenangan dulu dan bakal dikenang sampai bila-bila.
Terkenangkan yang salah itu..he..he..he..perasan tak 6 Jamadil Awal 1247 H.
Tahun 1247 hijrah? Phieww...zaman bila tu..dan yang seronok nyer tarikh pun salah.
Gift ni diberi mase nikah 02.06.2006 tapi tertera disitu 03.06.2006 hari bersanding.

Sebenar nyer terperasan 1247 H tu minggu lepas semasa join solat dhuha, solat taubat kat office nie. 
8 tahun lebih baru perasan ok. Kagum dgn diri sendiri.

Part paling seronok, buah pinggan kanan aku masih menggunakan nyer sehingga kini.
Terima kasih Rozaida ;)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Kakzakie said...

Oh... tersilap 1427H - kalau sedar masa tu mesti printing company rugi kena buat balik.
Jadi lebih kurang 3 bulan lagilah celebrate ikut date hijrah.. Sabtu ni dah 1 Muharram kan..

Selagi diguna selagi itu ada sahamnya - bagus kan.

el said...

alhamdulilah semoga kekal hingga jannah

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah ☺

Zaza Abdul Latif said...

2006 aku dah ada anak dah wa.. haehehehe..
walauapa pn tarikh semoga jodoh korang berkekalan..

LYAfrina said...

Kita kawen sama tahun la..
lya bln 10.
Hehe.. camner bru sdr skarang ni.

Alhamdulillah. Rasanya awk tto dpt pahala slagi ada y mbaca yasin pemberian awk ni.. insyallah.

Moga jodoh kalian berdua trs kekal selamanya.
ujian dlm rumah tangga biasalah. Ada psg surut. Insyallah klo memang dia tulang rusuk awk.. walau oelbagai ujian pom..kamu akn ttp bersama selamanya

adianiez AIDA said...

kenangan terindah...

::EIDA:: said...

kenangan terindah sangattt ~

SalbiahM said...

alhamdulillah..semoga bahagia sampai ke jannah ye :)

Kira Sakura said...

yang penting setiap kali orang baca menggunakan yassin tu akak dah dapat pahala tambahan :D tapi memang power lah dah 8 tahun baru perasan hihihihihihi ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang