thumbnail

Saturday, October 25, 2014

Poyo Sangat!


Paham maksud poyo? Ala-ala feeling perasan cantik tapi tak cantik pun boleh jugak di definasikan poyo.

Lebih kurang gini la poyo.

Sori eh terpaksa jual gambar sendiri. Nak tayang spek tu sebenar nyer. Adik aku bagi spek tu dan aku suka spek ni sebab bila pakai feling dia lain macam sangat. 

Feling cun habis ar diri tu walaupun ....... walaupun biase-biase je. Bak kata Eady kalo tak make up orang pun taknak kot. Jujur sangat laki aku ni. Ha..ha..ha..

Ok tu je nak cerita :)

15 comments:

Zaza Abdul Latif said...

hahahahhahahahaha sadis sangat statement laki kau Wa..
eh cun ar spec tu.. rayban ek??

Mia Kassim said...

Biar poyo yang penting menten comel gitu ....hehe

Salam Maal Hijrah Idzwa... :D

::EIDA:: said...

ahhahahaha kelako ok statement gituk! ade bg contoh pic sendiriiii .. kuikuikuiii cantiklaaaa.... kurus!

Daddy Ziyyad said...

tudung tu lawa la...:)
saya nak carikan tudung macam tu utk wife saya..:)

Ibu Lala said...

Cun sgt

Amy said...

yang penting menten kurussss...cantek aperr..comei jerr..statement lurus laki ko tu..gurau aje... orang laki kdg memang tak suka memuji...sama macam laki akak..bila pakai spek macam gitu..dikatanya...Macam Datin nampak...Sadis woo!!!

Tina Othman said...

Cun nya

Fiza Rahman said...

POYO = Proud Of Your Ownself ☺

Haruslah poyo kan. Kita semua pon memang poyo...haha...

mama leen said...

me POYO too!!

Jueliza Jamani said...

HEHEHEH poyo pi lah kadang2.. aku pun selalu poyokan diri sendiri

Kesuma Angsana said...

tapi cantik sgt ler & comel !

Kira Sakura said...

opssss hihihihihihi tapi memang lawo spek tu kena dengan muka akak

aizamia3 said...

poyo pun poyolah.. abg tetap sayang.. hehehe..

hainom OKje said...

Sekarang mmg tgh trend cermin bentuk ginikan Izwa...

CT Humairah said...

hihihi kita kena rasa kita cantik kak..
kalau bukan kita sapa lagi.. jadi tak apa poyo pun hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang