thumbnail

Thursday, October 30, 2014

Sahabat Dunia



Aku nak share 1 video yang diberikan oleh sahabat dunia aku.
Dia ni antara sahabat dunia ni mampu bawak kawan-kawan ke syurga.

Very the touching okey video ni sampai buat aku nangis..huhuuu..hati tisu betul ar skrg ni.
Padahal dulu habis rock kapak..kental..

Korang pun sahabat aku dunia akhirat. Terima kasih sebab sudi berkawan dgn aku yang kadang-kadang betul kadang-kadang banyak tak betul.. :)
Tengah betulkan diri la nie bukan muda lagi, dah masuk zaman remaja dah (eh?!) hehehe...

Thank's again buat dia sebab buat aku rasa dihargai. I lebiu babeh~

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
sory x sempat nk komen anum bz hari ini

LYAfrina said...

sangat mendalam

Fiza Rahman said...

Touching jugak tengok video nih.

Daddy Ziyyad said...

yup..moga kita terus bersahabat, hingga ke Jannah..Insya Allah

Kesuma Angsana said...

so touch, tq share yer

el said...

el dah agak ur sahabat baik tu sure kakak fink
ye iols pun adore kat dia senyap2..sorg yg punya semangat yg kuat
uols so lucky to have her ewahhhhh


NM03 said...

erghhh... tkleh tgk... share kt pesbuk plis!

Mrs Little Voice said...

Lumrah manusia...sentiasa lupa bila senang...bila susah kembali bertaut...i pun sayang u...hehhee

Hanis Azla said...

As-salam sahabatku izwa..

semoga persahabatan kita diberkati hendaknya.. insyaALLAH.. take care izwa.. btw akak pulak sejak dulu smp sekarang hati tisu he..he..

Kakzakie said...

Sahabat yg sering mengingatkan beginilah yg kena kita dekati selalu Idzwa
Jadi bila kita terlalai ada yg tolong mengingatkan.

Puan Awin said...

sungguh terkesan tgk video ni kak...

Kakak Norihan said...

betul kta kak zakie tu.. mmbawa hingga ke jannah

faraherda.razalan said...

Sy tak dpt tgk. Opis block Youtube. Sobs! Sahabat hingga ke jannah adalah sahabat yg happy sedih tp always ada je kat sebelah kita. Kan Izwa? Ms belajar dulu, sy ada kwn. Tapi bila msg2 dah ada family, priority pada family. Dah tu jauh2 lak tu. Sy takde dah kwn nak lepak minum ptg sama-sama ke atau ape2 je aktiviti. Sobs! Jom Izwa! Kita buat aktiviti uli roti nak? Hahahah! Tiba-tiba....

Nazayiena Ayiena said...

Seronokkan klu ada sahabat yg sgt memahami,serasi dll.......sayangnya xleh tgk video tu,klu tgk lg sobs2!....

Ahmad Asraff Ahmad Ruslan said...

sahabat yang terbaik akan menjadi inspirasi dan tempat kita berkongsi kisah hidup sehingga ke akhir hayat.....

Miz Eija said...

sahabat yang baik akan berjalan seiringan dgn kita... tacing -,-

CT Humairah said...

seronoknyaaa ada kawan yang baik..
sahabat yang bila kita bersamanya.. dia mengingatkan kita kepada tuhan.

Falsya said...

bestnye siap dpt video lagik..semoga persahabatan berkekalan hendaknye..amin..

Zaza Abdul Latif said...

Ai is so jeles.. ai pun nak jadi sabahat dunia gak.. :(

nooraini zubir said...

jom nangis berjemaah jom..huhuhu..

Nurul Imma Mansor said...

Assalamualaikum.. cantiklaa blog ni.
Salam perkenalan...

jemput ke blog Imma jugak. ;)

hainom OKje said...

Rasanya pernah dapat jugak dlm WA.... tak rugi bersahabat kan Idzwa, ada sahabat yg mengingatkan dan kita juga berpeluang mengingatkan mereka

Kira Sakura said...

"walaupun terkena duri, itu adalah kifarah dosa kita"

ok nanges, aritu jari luka kena penyepit, kifarah jugak la kan sobssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang