thumbnail

Thursday, November 06, 2014

Hai Peminat!


Hai peminat..hari ni ai lambat bersiaran sebab ade masalah teknikal pagi tadi tapi takpe ai tetap ade disini.Ehh..tak sangka tau ai ade peminat u dalam diam tau. Hihihii..takpe takpe ai tetap sayang u.. *libastudungsikit..*

Jadi, dengan ini ai nak ucapkan ribuan terima kasih la banyak-banyak sebab sudi sangat tau ikuti ai dari dulu hingga kini..Ehiks.. ;) takpe takpe ai tahu u setiap hari, baca sekadar basa basi habis-habiskan mase terluang tu kan so ai tak kisah uolls, tapi kan ai nak warning awal-awal kalau ai tau ade cerita belakang ai pegi jumpe u tau.

Ehh..tak tak ai sporting orang nyer, semua no hal punyer. Hidup mesti kene ceria okey ;)
Ai bukan pembuli orang nyer, habis-habis ai pegi cakap direct je..kihkihkih...

Ehemmm...betulkan nada. Geli pulak baca macam tuh!

Hari ni tak sangka pulak ade yang sudi bagitau dia hari-hari baca blog picisian ni.
Terima kasih banyak-banyak la sebab sudi baca aku merapu kat sini. Ni je tempat yang aku ade untuk memoyokan diri, ini je tempat aku nak meraban.
Kalau kat orang bukan tak boleh tapi kalau dah asyik je kang orang menyampah pulak, lagi-lagi aku ni memang jenis takde kawan rapat ye. Kawan yang baik ade tapi sangat jarang dapat bersama. 
Terima kasih sekali lagi. I Lebiu to the max.

So meh la ai belanje gambar gedix ai.

DP FB sekarang nie.

Okey dah boleh pegi muntah pelangi sekarang. Keh..keh..keh...


15 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....sweet nyer...:)

el said...

untunglah ada peminat
nak sign autograf boleh ekeke

ain.ya.nun. said...

Retisss ni ada ramai peminat :)

Nurzakiah Hanum said...

sweet couple

intanfirdaus247 said...

auuuuchhh..somel la awak n! :) libastudungciked!

faraherda.razalan said...

Hehehehe...ok.U mg rmi peminat. Including me. Auwww!

Fiza Rahman said...

Hi! retis. Nak sign kat dada. Iolss salah sorang pemnat uolls tau...hehehe...

luqman zakaria said...

salam akak..nak tanye..macam mane nak buat header macam tuh..dah lama teringin nak buat tp tak reti..

dilabangiWORLD said...

ai pun peminat yang baru WA
untung lah peminat WA sentiasa ada disini hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

so sweet.. ^_^

mawar_berduri said...

so sweet tak sanggup nak muntah pelangi ..hahahaha

- dieyana - said...

shomel...;-))

Mila Ahmad said...

muntah warna pelangi kak...blog peneman kala sunyi ye kak hehe....

hainom OKje said...

Sure seronokkan Idzwa ada org baca blog kita.....Tahniah yeh...
Comey gambo laki bini bawah tu ...sedondon kunen!

Kira Sakura said...

tapi kan memang tak suka, orang baca blog kita pastu duk sebut2 pasal entry kita. kalau orang tu blogger jugak mungkin boleh paham tapi kalau bukan blogger eeeeerrrrrrrr mungkin itu pada kira jela :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang