thumbnail

Tuesday, November 18, 2014

Lebih Jimat Dengan iPrice Coupons Malaysia!


Korang suka shopping kan?? Aku suka! Tapi aku takde mase okey nak pegi waktu lunch almaklum la busy dengan anak-anak, jadi shoping online je la pilihan aku. Aku paling suka dengan Lazada sebab semua ade kat situ. Boleh shopping, order dan tunggu je barang sampai. Semua dihujung jari.

Cuma, sekarang ni aku nak share dengan korang shopping online yang murah & mudah dengan tambahan diskaun bagi lagi murah barang yang korang beli. Ha..syok tak? Dah la ade diskaun lepas tu tambah lagi diskaun! Super jimat! Semua pun jimat!

Nak dapatkan diskaun tu korang boleh gunakan kod diskaun dari iPrice ni!
Tak faham?Okey aku tunjuk dari iPrice Lazada ni ye.


2. Dapatkan kod diskaun di iPrice.my
  
3. masukkan kod yang telah dicopy dari iPrice Lazada dan klik pesan.

Siap!
Senang, mudah, jimat dan cepat!

Oh..sebelum tu korang mesti tertanye kan ape itu iPrice.my ni? - iPrice.my ialah satu syarikat yang menyediakan kupon kod online untuk kedai-kedai online seperti LazadaZaloraGroupon dan banyak lagi. Kod kupon ini membantu pembeli online mendapatkan diskaun tambahan. 

iPrice.my boleh didapati di Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand, Hong Kong dan Filipina.​ Tujuan iPrice.my ini ditubuhkan adalah untuk membantu rakyat Malaysia menjimatkan wang ke atas pembelian mereka. Jimat lebih jimat okey dengan iPrice.my.

Antara tempat yang boleh korang shopping menggunakan kod iPrice.my ye.

Ha, korang! Tak ke best dah la shopping online kat LazadaZalora dan lain-lain tu murah giler lepas tu dapat lagi diskaun dengan kod iPrice.my ni? Jimat duit poket okey! Jimat mase lagi sebab tak payah dah keluar berpanas-panas, cuma pilih, masukkan kan code untuk tambahan diskaun, bayar dan tunggu je barang sampai kat tangan! Zas zas je mudah nyer.

Selain shopping, kod diskaun dari iPrice.my ni boleh digunakan pada booking hotel okey!
Apa lagi jom kiter terjah!

12 comments:

Lulu Caldina said...

tq kak wa atas perkongsian hebat ni :)

Julia Johari said...

fuh fuh gilap duit dlm poket ada lg tak ni nak sopink weeeeeeee lubuk murah ni kak...terjahhh tq sis review...besttt

Farah Waheda Wahid said...

menarik tertarik...thanks for sharing darl...

Kira Sakura said...

wahhh wahhhh jimat tu yang best tu. nak terjah la jugak. thanks kak

hainom OKje said...

Tak pernah lagi okje shopping online Izwa...

Fiza Rahman said...

Thorbaikkk ☺☺

Norhayati Mohd Suaib said...

Baru tahu web iprice tuer.

Falsya said...

gigil dh jarik nie nk gie menekan..hehe

Myra Jay said...

Owh baru tau pasal ni, boleh la sebab asben kerap dok beli ha :D

Bitt (double IS) said...

good sharing...untuk kaki online shopping ;-)

Kakzakie said...

Semain mudah aje sekarang ni
Klik-klik aje dah dapat apa yg dihajatkan
Sediakan aje kosnya... walaupun lebih murah

Nieyl said...

yea...nieyl salah sorang pelanggan tetap lazada..huhuhuu..
naik bosan org pos laju anta barang kat nieyl..hahaha..
ok kak..nanti nieyl terjah..sbb mmg nak beli brang pun bulan nie...hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang