thumbnail

Thursday, December 18, 2014

Ala Bucuk-bucuk!


Disebabkan aku takde kat office lagi harini, aku share je la gambar anak-anak yang penuh dalam hp aku ni. Korang jangan boring pulak!



Dengan muka tak mandi pun boleyyyy!!

Pandai dah si abam Syahmi jadi ketua selfie dengan adik-adik! Pakai hp aku, bila belek-belek tengok..ehh ni gambar biler?ehh ni biler pulak..ha..gitu.

Baru bangun tido!

Masham-masham lagi ni..hehehe..

Ok dah. Aku is busy sebab keje 2 hari lagi ni sebelum cuti lagi seminggu.
Harini kursus pagi sampai petang, esok sehari lagi aku kene setelkan keje.

Later aku BW ok.


17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Assalamualaikum dan pagiiii...tak boring pun, anak2 you memang natural dan tidak dibuat2 bila di hadapan lensa... comel... heee

Julia Johari said...

Pandai abg long selfie ngan adik2 dia....hahahhaha adik bongsu tu selalu win kan kalau pose....ish bila nk jupe adik comel tu...bz ye akak...take care ye

Kakzakie said...

Bucuk-bucuk tiga inilah yg menceriakan suasana..

Nieyl said...

hihi~dah pandai pose masing2 yea...

lieyalatif said...

wajah2 syurgaaaaa...tenang tgk pic anak2 kan izwa....lagi2 kalo penat lik kerja.....

Hanis Azla said...

As-salama izwa..

yang masham-masham tulah yang lagi sedap cium kan.. comelnya pose dia orang tu.. geram tgk

Falsya said...

eeiiii somelnye 3 beradik nie...sape je yg penah jemu tgk muke budak2 yg suci lg murni nie..

Jueliza Jamani said...

bukan main abang jadi ketua selfie ehh.. hahahah

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...pandai dah berselfie yer...:)

Bitt (double IS) said...

comel yg adik dok tengah2 gituw.

Ena said...

cute miut je adik beradik ni..
pandai abg ajak adik2 wefie ye..
bijak abg ni..

mawar_berduri said...

sikit pun tak boring sebab budak bertiga ni sooooooo cute!

::EIDA:: said...

ida kan, kalau dapat jumpe si adik ni memang kene gomol la jawabnya !!!!! HAHHAHAA gewammmm

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai... cumik2 semuanya...

salam kenai dari is na (^___^) follo kat 1391 dan
folo jugak di g+ alhamdulillah (^___^)

el said...

geram betul tgk si kecik tu rasa nak gomol gigit kang

Kira Sakura said...

dorang buat surprise mama ehehehehe

Pha Is said...

tudiiaaa...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang