thumbnail

Monday, December 15, 2014

Flower Girl lagi..


Flower girl lagi :)

MARA ada Karnival Pengantin, Sufiya terpilih lagi jadi flower girl.

Peneman setia :)

Waalupun abam Syahmi asyik komplen "kenapa kakak pakai baju seksi?" "Kakak tak malu ke pakai baju seksi?" Y___Y

Semoga kami lebih istiqomah dengan ade anak macam ni, amin.

Nak letak jugak gambar ni :)

Tema : Raikan Cinta maka kami pun tumpang meraikan.

Hari ni tak dpt BW sebab nak ke Kuantan ke kite.
Harap cuaca cantik sepanjang 3 hari ni.

19 comments:

Jueliza Jamani said...

hehehe abang tak bagi adik pakai baju seksi ehh.. takper abang kakak kecik g.. nanti dah beso abang babap dia yer..

Ha Md said...

alahai, ada gak baca kat FB en Rahim Selamat haritu. kalau tahu sufiya ada, mesti nak singgah juga.. ter miss..

Fiza Rahman said...

Cantik flower girl.

Happy holiday babe. Smoga perjalanan dipermudahkan olehNYA.

Khir Khalid said...

Comelnya flower girl.. :) :)

Nieyl said...

amboi...amek jobs jadi flower girl yea..hihi..
semoga perjalanan berjalan ngan lancar...:)
happy holiday...

safurara said...

hhahahahaha mana ada kakak seksi lah syahmi.oh je tuuu.

SalbiahM said...

hehe..bagi seorang budak takde lengan tu kira seksi lah tu.hehe

Kakzakie said...

Syahmi akan jadi abang yg terbaik.
Bila dah baligh kelak Sufiya akan jadi macam mama jugalah Syahmi jgn bimbang.

Falsya said...

hehe..tersenyum kite baca ayat syahmi kak..very the abg2..hopefully berkekalan gitu smp besau ye..jaga adik2..

haloh haloh flower gurl tuh nape comel ngat tuh..

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Julia Johari said...

Selamat sampai kuantan ye kak wa...mmmuahhhhhhhhh....tak sabar nak tgk kakak kita buat apa kt kuantan tu weeeeeeeeeee....adeh adeh adeh kak wa rinduuuuuuuu

Kesuma Angsana said...

comelnyer dier.. moga selamat dlm perjalanan yer N nk ucap TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

yoorin melacolea said...

zaman bujang dulu tiap kali ada festival pengantin mesti pergi..sibuk je dok survey2.. hiks.. memory betul..

aRz MoHa said...

perkahwinan sekarang kebiasaannya ada flower girl

Stephanie Liew said...

Comel flower girl hihi.:)

Mila Ahmad said...

Alolo cumel je abg syahmi tegur...

Kira Sakura said...

bagus abang syahmi ni. dari kecik dah jaga keluarga dia.

el said...

pic no. 2 tu cantek sgt..kiut bebeno 3 org tu haihhhhhh

LYAfrina said...

semuanya comeyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang