thumbnail

Tuesday, December 23, 2014

Seindah Canvas


Lihat pada awan

Guna kamera cap apple je, kamera biase dgn bantuan timer.
Terdetik kecewa sebab tak bawak kamera godang, kalau tak gambar ni boleh dijadikan wallpaper komputer. Uhukkssss..agak-agak kalau resize pecah-pecah tak gambar ni?

Cantik nyer hanya Allah je yang tahu bagaimana perasaan bila pandang langit begitu.
Kami kat Muzium Marin di Labuan. Kebetulan cuaca cantik je sedangkan kelmarin hujan seharian disana. Hari ni mungkin nak ke pantai pulak :)

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

Nuriesya Nadia said...

Cantiknyaaa ! Subhanallah ! :)

Kakzakie said...

Cantik background dan ceria keluarga itu yg bertambah menarik.

lia ummiirfan said...

cantikkk... :))

Fiza Rahman said...

Indah sungguh ciptaanNYA. Sangat cantik. Suka tengok awan ☺

Lynn Hamzah said...

memang cantik alam ciptaan ALLAH SWT...

Julia Johari said...

cantik sgt kak...suggest buat photo canvas tenang je tgk...wah rajin akak update blog guna hp kan...nanti ju nak update la gini nanti...sekeping gambar bawa banyak erti

Falsya said...

Kite suke sgt gambau nie kak..cantik..ngan kaler baju semua mmg keneeee sgt..lg cantikk..

Aziela said...

Subhanallah...cantik betul Idzwa. Langit pun warna biru yang sangat cantik. Akak suka kaler biru langit tu.

nieda said...

wow..cantik

Siti Asiah said...

perfect...hihi
cantik...jarang dapat amik gambar bersama cam izwa ni...;)

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Subhanallah.. cantik sangat.. selamat bercuti izwa.. take care

sudipVSsenduk said...

shantek shangat!
cuba buka gambar ni dalam photoshop. Pada bahagian atas (yg ada file, edit, image, layer bla bla..) klik pada 'IMAGE' dan 'IMAGE SIZE'. Akan keluar 1 box tentang dokument size. Pada bahagian 'Resolution'.. tukarkan dari 72 pixels ke 300 pixels.
Tadaaaaa! Gambar akan jadi lebih besar tanpa pecah.

Puan Wawa said...

Salam,

cantiknya pemandngan.. wawa memang suka tengok pemandangan yg cantik2 ni...")

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah mmg cantik la pemandangan nyer...:)

::EIDA:: said...

cantik awan ! indah ciptaanNYA ;))

Ayu Ayunie said...

cantik sgt gambar ni....

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

subhanallah.. cantik sangat ;)

mun said...

subhanaallah...cantik awan...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Subahannalllah memang cantik Izwa :)

Cho Zila said...

cap ayampun cap ayamlah...
tapi cantikkan.. nampak luas....

el said...

Subhanallah
macam lukisan je gambar ni
nti jgn lupa bw oleh2 tuk iols ye lala
n enjoy there

Sham said...

Besarnya kuasa ALLAH... nice...😊

Kira Sakura said...

kat belah sana pemandangan memang tersangatlah cantik kan. kalau size dari kamera akak tu besar insyaAllah boleh resize

Pha Is said...

mcm ni pun dah nampak cantik dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang