thumbnail

Thursday, January 29, 2015

Anak Masuk TV Dua Minit Je Pun!


Ye laa..kalau selalu keluar aku tak heran kot, ini 2 minit harus lah aku kecoh.kah..kah..kah..

Ha..ni la sedikit sedutan rakaman tv3 tu. Actually aku tak tau pun keluar tv ape ke biler ke..yang aku tau tetibe pagi-pagi ade orang wasap bagitau anak keluar tv sekarangggg...

Aaaaaa...dah kenapa sekarangggg...?Aku dalam kete on d way pegi keje kot..grrrr...
Okey fine..balik tengok kat utube laaa..pastu laki cakap buka la tonton.com.
1st time buka tonton.com ni dek kerana anak..

Mase tengok tu dalam hati cakap "nasib baik anak pakai baju lawa haritu..!" kahkahkahkah..
Ye la korang..mane tau nak shoot bagai nie..Charity event ni jemput main masak-masak jek, jumpe dan memeriahkan event Abang Brian..tak tau pun ade shoot. Kalau tau aku pasang badan siap sekali haritu..ha..ha..ha..ha..ha...

nampak sipi pun jadi la..kehkehkeh..

Korang mesti tanye event ape ehh..lupa la tuh..
Charity event untuk anak-anak fight kanser la. Nak tengok gambar diaorang main masak-masak tu boleh tengok kat entry ni. Penuh cerita dan gambar.

25 comments:

mama tisya said...

2 minit pn tetap femes

Nurzakiah Hanum said...

ok la

Miz Eija said...

merasa jugak walaupun 2 minit hihi

Kakzakie said...

Kakak dah tengok semalam melalui tonton.com:)

izzeyda said...

2 minit pun masuk tv jugak..

Nad MamaZN said...

gmbr zakwan dicilok dr google pastu jd gmbr background lagu kat rancangan galaksi tv9 je pun..tu pun hepi sesangat haha! :P

PinKy MoMMa said...

nerbesss iols kena interbiu hahaha..abg long mata ntah mana2..kenangan di hari tua ni LOL

el said...

giler x excited masuk tv..igt sng ke nak masuk tv haha

pasni sure ada shoot tuk event lain pulak insyallah ye

Aziela said...

Lama la...mana ada 2 minit.... Wahhh..best..best....

HeNRieTTa JoSe said...

2 minit pown durasi yang agak lamer tu..

Nur Inani said...

syopk lah kecik kecik dah masuk tv. heheh :D

nadia mansor said...

walaupon 2 minit..mak tetap excited.kan kan?

ihihi

hainom OKje said...

Wah..... anak masuk TV of kos mak yg glam ko haha....
Lepas ni suh dia panggil lagi Idzwa

ain.ya.nun. said...

Even dua minit pun, abang & kakak clear je muka :)

Rashid Majid said...

Famous kejap 2 minit. :D

Anyone love free tudung? :D
Jom blogwalking ;)
http://rashidmajidofficial.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-journey-with-jjajja.html

uncle gedek said...

Whaaa! nak tompang glamer lah!

uncle pon selalu masok TV... tapi CCTV je...

huhu

ros_reeza said...

Tak pe dua minit pun, janji masuk jugak kan.. Hihi

ros_reeza said...

Tak pe dua minit pun, janji masuk jugak kan.. Hihi

Encik Fyan said...

dua minit pon okay

Fiza Rahman said...

Haruslah kecoh. ANak masuk tv ☺

LYAfrina said...

hihi..OK la..
masuk tv jugak tau..
pengalaman ni

sal ya said...

Anak kwn penah jgk msk tv. Jdk pelakon tmbhn. Cerita apa entah la. Fida pelakon utama. Jdk cikgu dlm cerita tu. Kecoh kjp la. Haha..

Julia Johari said...

Yeyyyyyy...good job akak...2 min tu lama tau...sonok tgk anak2 sis ni suka masak2 dgn abg brian...harap Qi dpt ikut jejak langkah diorang nanti...Qi tecik lg hahahha

CT Humairah said...

uuuuish dua minit pun.. =) haruslah suka kan..

Kira Sakura said...

dua minit yg cukup menghepykan gitewww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang