thumbnail

Friday, January 02, 2015

Hai 2015!


Hai 2015 yang sunyi! He..he..he..office kosong uolls, ramai yang amik cuti hari ni.
Aku macam biase tersadai kat office waktu orang bercuti, nanti waktu orang tak cuti aku plak cuti. ;) macam nak cuti waktu budak buka sekolah nanti. Macam dah lama sangat tak dating berdua dengan Eady.

Nak cerita throwback pun tak tau nak mula kat mane. Gambar banyak tapi takde idea pulak.

Cerita Kuantan 

Cerita Labuan

Cerita balik dari Labuan.

Ha..banyak kan? Pasal review hotel pun tak buat lagi. Waduh waduh malas dong!
Mood nyer enggak ade lagi buk. Hehehe..

Oh..hari ni aku masih lagi terlibat dengan misi bantuan banjir, bermakna aku masih lagi tak boleh BW ye. Sori okey. Mane yang sempat aku komen, mane tak sempat aku baca & klik Nuffy je la sebagai balas budi ;) 

22 comments:

Cik Kumbang said...

Happy New Year Kakak Comel <3 :)

SSulieana said...

Happy New Year...

ain.ya.nun. said...

Eh eh, tajuk kita sama lak.

Hai Izwa, hai 2015 :)

- dieyana - said...

hai sweety!

uruskan mana2 yang penting dulu ya! nanti semua dh okey..bleh la update entri smpi lebam.. ^__^

Semoga usaha misi bantuan kamu dirahmati Allah, dik. Take care!

Rosmiza Ali said...

Selamat tahun baru Izwa! Kite pun banyak hutang nih.. Hutan update, hutang bw.. Adeh, fengsan..
RosmizaAliDotCom™

Aziela said...

Update....jangan tak update...hihihi

aizamia3 said...

Takpe Izwa.. slow and steady.. dahulukan yang mana penting terlebih dahulu..

Kakzakie said...

Cerita sikit-sikit tak apa tapi tepek aje gambar banyak-banyak kakak suka nak tengok 3 permata yg pandai posing tu:)

Falsya said...

suke kite nengok gambar satu family..comelnessss..;D

Nuriesya Nadia said...

Selamat tahun baru kakak ! Amboii sangat nak dating tu. Nak join. Eh. ;P

HeNRieTTa JoSe said...

dah 2015 skank....cepat benar masa berlalu....dan hari ini jln kembali sbuk...dengan pelajar orientasi darjah 1, tingkatan 1...

Nieyl said...

wah!x sabar nak baca..:)
semoga dipermudahkan urusan bantuan banjir..:)

adianiez AIDA said...

Salam thn baru dr aida :-)

wahida said...

semoga tahun 2015 membawa lebih banyak kebahagiaan kepada idzwa sekeluarga...amin...

Nur Inani said...

selamat tahun baru kak. wahhh family bahagiaa :D

el said...

happy new year uols
aah uols pi bercuti ritu dok otel mn..nak tgk :)

noor azlin said...

Selamat tahun baru... Wah terlibat bantuan banjir juga ka! Thumbsup!

Bin Muhammad said...

Selamat tahun baru 2015! Semoga dipermudahkan segala usaha murni anda dalam membantu mangsa banjir ya!

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html klik ya

❤Kamsiah❤ said...

tak mengapa lah izwa,...pelan2 ...mulakan dgn yg penting dulu...

Kira Sakura said...

tapi syok kan kak time orang cuti kita kerja. takde la serabut sgt rasanya hihihihi

LYAfrina said...

alhamdulillah

selamat tahun baru 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang