thumbnail

Tuesday, February 10, 2015

From Korea With Love..lagi!


new toy..mihmihmih..

Ni lah keuntungan sampingan untuk orang yang berada dikalangan penggila Korea.
Hah..kakak aku sepupu aku mak aku semua kaki Korea, aku korang jangan tanye laaa sorang pun aku tak kenal okehhhh...muka serupa je dia orang tu baik laki baik pompuan.

Sepupu aku pegi lagi Korea, kakak aku biase memang kirim barangan kosmetik dari sana sebab harga dia bapak murah berganda-ganda dari kat sini. Contoh eh..lipstik kat sini RM30 sebatang kat sana RM5 je sebatang. Murah kan? Yup, memang bapak murah.

Aku lah yang paling berhuntunggggg, kirim tak kirim biase ade je sikit-sikit barang untuk aku. Thanks kezen, lepas ni muka aku mesti comel macam orang korea kan..ha..ha..ha..
Korea Jawa gitu! Barangan cantik sangat sampai rase sayang nak pakai. Lipstik tuh, aduh aduh comel okey, bb cream tuh waduh makk comel 2 kali ganda!

Dengan pencuci muka dari Korea dengan kosmetik dari Korea korang jangan tanjat gegurl tengok aku secantik Jang Na Ra lepas ni..keh..keh..keh..ehhh kenal plak? Kenal jugak tapi sorang ni jek! 
Hah..cepat google tengok dia secomel mane ;)

31 comments:

Chik Att said...

woow.... lepas ni boleh jadi retis kpop

Nuriesya Nadia said...

Woot woot ! Nature Republic tu. Pewitt ! Amboiii nak Jang Na Ra aje. :P

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

wah.. best2.. makin cepatlah izwa jadi semakin cantik secantik jang na ra.. kejap nak google macam mana rupanya ha..ha.. akak mmg tak kenal.. kalau rain tu kenallah he..he..

SalbiahM said...

samalah kita, kenal jang nara je..sebab dia sorang je muka lain sikit..hehe.

rostina76 said...

ko dah mmg comey, cantik cute dik izwa…..xyah tiru korea sgt pun dah takpe…TAPI klau org dah hulur kira ala2 retis la plak pasni :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huish..huntunglaaaa....BB cream tu cam menarik je ..huhu :P

Nur Inani said...

Pehhhhh. makin lawaaaa lahh kakak kita pasni. hehehe ^^

Kakzakie said...

Untunglah tak perlu kirim pun ada yg memberi. Ala... tak pakai pun kakak tengok Idzwa dah sedia comel pun. Jgn sampai rosak muka dek kerana korea ni pulak..

Nieyl said...

untungnya...
tak apa la kak..untung nanti pakai kosmatik korea...leh dapat kulit cantik cun melecun lagi mcm gadis korea..hihih..

Kira Sakura said...

yg kecik tu ape kak? cream dia ke?

Kakcik Nur said...

Anak mak ni memang dah syomel dah...tapi lepas ni bertambah2 syomel la lagi... :)

el said...

aku tanya apa khabar :)
comel2 makeup ni
lau ada terlebih extra jgn malu2 anto ke sini sikit ye ahaha

Falsya said...

huiyoooo..jauh datangnye..

Jueliza Jamani said...

lepas ni hang cun la izwa..

Mia Kassim said...

Comel2 pula lipstik tu ... mesti cute lah lepas ni cam retis korea hehe

wahida said...

kenal jugak ko retis korea nok...aku ni haram sorang aku tak kenal...hahaha...

kehidupan sihat said...

murah tu :)

salam perkenalan & jemput ke blog nana

Azlinda Azman said...

selama ni ngatkan brg2 korea mahal..rupe2nya....di sebaliknya

aizamia3 said...

rezeki.. ;)
Akak pernah cuba produk selain dari yang akak guna tapi sayang ianya tak serasi dengan kulit akak.. sib baik takde pape masa tu.. huhuhu..

Fiza Rahman said...

Murahnya. Makin gebu lah kulit lpas ni.

Bin Muhammad said...

Wah! Lepas ni siang malam bergaya dgn lipstik lah nampaknya :)
Mesti hubby senyum jer...

Jie Susanos said...

untung ea klu org terdekat minat korea..

Hanim Hashim said...

whoaaa manyak untung camni hehe. Mujurla anim bukan kaki makeup ... tapi orang bagi kita amik jugak le kan hehehe :D

Julia Johari said...

seronok ye...murah sgt2...rm5 je lipstik huwaaaaaa huntung sgt2 ni kak...tingin nak pi korea hukhukhuk

eMMe said...

SUKE TGK PRODUK DI ETUDE NI.. CUTE2 COLOR2 DIA MENARIK, SOFT GITU, SESUAI DGN IDZWA...

Nooriah Abdullah said...

assalam idzwa, murah nye kan macam nak ke korea lah

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah !! bestnya ala2 Korea la nantikn...;)

LYAfrina said...

bestnyer,,,
murah rezeki..

::EIDA:: said...

rezeki kak kannnnnn.. tak sabar nk shopping kat sane jugak.... ehhh##

Cho Zila said...

betoi..betoi... muka cam samajer... ha.. ha.. nampak sangat kitakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang