thumbnail

Tuesday, March 03, 2015

Ewah..ewahh..!


Nampak?

Yang tengah tu!

Ha..yang tengah tu sekarang ni kalau nampak mama nak amik gambar memang dia la no.1 bersedia!

Ha..ha..ha..kejap je masa berlalu, dah setahun tujuh bulan dah dia. Keje makan, tv, susu, tido. Alhamdulillah masih lagi tak campur susu lain. Masih dengan susu mama lagi :)

Ok, update pun by hp je ni. Ade kat luar office ni.

20 comments:

NM03 said...

ko buat ape kat luar opis tu... panas ni... masuk opis balik. hahaha

Kakcik Nur said...

Anak2 comel penyejuk hati... :)

izzeyda said...

pandainya dia.. hehehe.. comel betul tengok gelagat dia..

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Kira Sakura said...

alhamdulilah tumpang hepy syakira masih eksklusif bf seronoknyaaaaaaaaa

Eye_nee said...

amboi2 dak kecik tu kemain lagi berposing..

Diana Rashid said...

wah.jari bertanduk tu tanda apa tu??heheheh

Inani Hazwani said...

Comelnyaa tiga tiga ni :D

Fiza Rahman said...

Dik mokkkk...memalu jer dia haritu yerp ☺☺

Tihara said...

comel sangat
paling comel yang tutup mulut tu
ehee ^_^

Yana MIB said...

tu buat peace ke tu? haha cute je :)

Ipah Kholipah said...

lucu adik yang tengah hehe itu rambutnya kemana :)

Daddy Ziyyad said...

Syakirah Irneena ni mmg sebaya anak bongsu saya, tapi style posing dia mcam anak saya yg kedua...hahaha

aishah nin said...

Yang tengah tu nak buat PEACE tapi tak jadi...kikikiki

el said...

kaler baju mesti nak sedondonkan..comel gitu

Zaza Abdul Latif said...

nampakkkkk!!!! apasal geds sangat perangai tu dik??

wahida said...

hahaha...comel je yang tengah tu...

Falsya said...

haloh comelnyeeeeee..

tiga lalat said...

Salam. Hee chomel .

LYAfrina said...

adik sokmo pose cute tau.. geram tgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang