thumbnail

Thursday, March 12, 2015

Instant Shawl Dari Safurara.Com





Bila perasan comel haruslah share dengan orang lain supaya comel sekali :)
Baru ade 3 helai #instantshawl dari safurara.com dalam tangan, later ade #instantshawl bercorak pulak dari dak rara ! Book dulu gaji baru bayar..he..he..he..geram tengok #instantshawl corak dia tuh..cantik bangatttt...sekarang dah menyesal sebab book sehelai jek.. Y__Y

Labuh.Tebal.Sejuk.Paling penting awning tajam terbentuk cantik.

Korang kalau nak comel jugak dalam cukup syarat muslimah sila-sila la terjah :
Blog personal : safurara.com
Blog bisnes : Safura Online Shop

Ok dah cukup feling comel tu, sekarang tukar mood feling rock kapak sambil dengar Surah Yasin Ziyad Patel kat youtube ;)

27 comments:

Nieyl said...

comey...nieyl suka yang tudung no.2 tuh..hihihi...

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

mama tisya said...

cun

mama tisya said...

awning tu keras ke camne?

Fiza Rahman said...

Ko memang comel pon ☺

Fiza Rahman said...

Ko memang comel pon ☺

Mia Kassim said...

Nak terjah lepas ni. :)

Jueliza Jamani said...

Izwa.. bg pendapat aku kalo pakai shawl instant mcm ni bertambah2 super duper cute mcm adik mok.. kalo pakai tudung bawal nampak hg pakai kemas jer terletak elok jer.. kalo pkai tudung yang berawning mcm koporat.. hahah ini pendapat aku lah..

Kakzakie said...

Yg memikat mata kakak bukan aje shawlnya labuh, modelnya pun alahai comei betul:)

mun said...

cantikk... akan ku terjah..kot berkenan gak ni kan...

Falsya said...

Comel3..hehe

kehidupan sihat said...

kemas je & cantik

Chekgu Azrine said...

akk ada beli yg lama skit keluar dari yang ni...tapi tula..gaji blm dapat lagi nih..hahhaa

Inani Hazwani said...

cantiknyaaa *sambil klik link * hehhe

Inani Hazwani said...

cantiknyaaa *sambil klik link * hehhe

Kira Sakura said...

akakkkkk. akak buat tangan kita gatal nak beli jugak huwaaaaaaa. cantikkk

Tihara said...

comel la :)

Amsran Sanuin said...

TERBAIK... FOLLOWWW

Diana Rashid said...

suka kaler no 3 tu..cantik..

Dee said...

kita skrg pun suka pakai instant shawl..nti kita teropong ye..

Zaza Abdul Latif said...

WOW WOW WOW!! meletop sangat nih!

::EIDA:: said...

kan !!! tak melekat sangattt dkt muka. tajam jek. ida pun suka!!!

Pha Is said...

nice...

Mrs. A said...

Menarik dengan color yang minimal.
Nak terjah ler..

adianiez AIDA said...

aida x pakai shawl.
if pakai sure da beli hasil tgk kecomelan dlm entry blog ni ha ha ha :)

Julia Johari said...

Serius ckp...akak sgt sesuai pakai instant shawl ni...lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puas hati hahahha

hainom OKje said...

Cantik Izwa.....okje suka gambar yg bawah sekali tu. Berapa harga dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang