thumbnail

Monday, March 02, 2015

Instant Shawl yang buat aku terlebih comel


Awal-awal tajuk dah bikin rase nak muntah pelangi.. Okey takpe i tak kisah sebab kalau tak diri sendiri yang puji sape lagi ye dak? Ehh..laki pun ade puji pagi tadi..

Hah..koranggggggg...sape yang kenal laki aku tau kan macam mana payah giler dia nak bercakap? Nak puji? Korang kene tunggu 5-6 tahun sekali kot baru puji, selebih nyer dia cakap dia puji dalam hati dan bajet aku dengar isi hati dia..ha..ha..ha..ha..haru tau dapat suami macam ni. Ehh..ini bukan entry kutuk laki ar..ini aku puji dia tau sebab dia puji aku pagi tadi..ehemmm..

Dia cakap "cantik b pakai tudung ni..ni baru lah tudung..lepas ni boleh la tukar imej.." haaa..ko ghase?? Aku rase macam dah diawang-awangan ko tahu?

instant shawl dari Safura Online Shop

Actually aku baru trial je pakai instant shawl ni, sebab sebelum-sebelum ni aku rase muka aku tak sesuai langsung pakai shawl sebab shawl tu akan melepet kat muka aku pastu muka aku akan jadi macam pinggan mangkuk periuk..hmmm bulat besar terkeluar je rase muka, padahal tengok orang lain apesal cantik sangat korang niiii...

Sekarang tak lagii...yeayyy sekarang aku akan sama cantik macam koranggg...abis ar owner Safura Online Shop lepas ni ade saingan..ke..ke..ke...

Eh koranggg..instant shawl ni dah la tebal labuh plak tu yang best nyer muka elok je terbentuk bujur..ko tengok tajam nyer shawl kat dahi aku tu..haaaa biase jadi bulat. Untuk orang kecik macam aku boleh buat solat ar instant shawl ni..memang labuh ar..eh suka lah senang cakap..

Korang pergi la terjah kat : FB Moms Madness Garage (orang yang sama), Blog dia Safura Online Shop atau IG dak rara nie Safura Online Shop.

Okey bai, aku nak pegi feling comel kat tempat lain plak..ha..ha..ha..

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute

nieda said...

cantikla

Nuriesya Nadia said...

Comelnyaaa kak ton. :D

Fiza Rahman said...

Memang kena tukar image ni. Tapi ko memang comel ☺

Inani Hazwani said...

comelnyaaa akak. heee. semangat kerja ari ni sebab encik somi puji. hihihi ^^

- dieyana - said...

memang cantik..patut suami edzwa puji..menutup.muslimah..tahniah!
;-))

Eye_nee said...

super duper comel ko pagi ni yer...

paridah said...

ASSALAM..COMELNYA SHAWL N WAJAHNYA.

NM03 said...

cantek...

❤Kamsiah❤ said...

wahh..kemain seronok bila dipuji cik abam ya...
tp shawl tu mmg cantik..

Ipah Kholipah said...

cantik banget kak :)

Kakcik Nur said...

Memang comel anak mak dalam tudung tu. Macam budak sekolah menengah je... :)

Nad MamaZN said...

cantek! mmg sesuai :)

Falsya said...

comellll...;)

ali mohamad said...

Alhamdulillah. Harus memuji diri kita sendiri terlebih dahulu sebagai motivasi diri.

Kira Sakura said...

kak. memang iklas kak cantik sangat ni. kira pun tak sesuai pakai shawl tengok akak pakai ni mcm erm erm teringinnnnnnn je hihihihihihi

asyifa mustaffa said...

Bole pulak shawl ni muncung gitu...
Nmpk mcm pkai tdung biasa pun ia...cntik!

Zaza Abdul Latif said...

meh sini aku pulak puji..
CHANTEK KAU HARINI WA!! *tenyeh sireh*
hahahaha.

Diana Rashid said...

memang mudah nak pakai..kain dia pun cantik..kan??saya pun jatuh cinta dengan shawl nih/..

Julia Johari said...

Hahhahah kelakarlah husband akak tu...ketawa plak juju...series akak lawoooooooooo cm anak dara...sila beli byk2

Kakzakie said...

Memang dah sedia comel ditambah bershawl macam ini tentulah makin comel bebenar... cantik!

Mrs Little Voice said...

memang sesuai ngan awak...manis sangat

el said...

uols baru tau ke uols comel ..pakai apapun tetap comel ni pakai instant shawl ni bertambah2 lah comel..arrggggg jeles kbai

mrs kayrul said...

cantik...tengok rara post kat facebook tiap2 hari memang tergugat la nak membelinya gak

LYAfrina said...

bentuk muka cantik..
bujur sirih ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang